Mustafa Sandal ile sosyetik sevgilisi Melis Sütşurup 5 aylık aşk kaçışını sona erdirdi

Popçu Mustafa Sandal ile sosyetik Melis Sütşurup, 5 aylık aşk kaçışını sona erdirdi. Önceki gün Sütşurup’la Nişantaşı’nda el ele objektiflere poz veren Sandal’ın mutluluktan yüzünde güller açıyordu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2019 Güncelleme 09 Mayıs 2019, 08:00
Mustafa Sandal ile sosyetik sevgilisi Melis Sütşurup 5 aylık aşk kaçışını sona erdirdi

İÇİNDEKİLER



Sosyetik Melis Sütşurup'la
Aralık 2017'den beri birlikte olan Mustafa Sandal'a bu aşk yaradı. TAKVİM'in ortaya çıkardığı ilişkilerini ilk günden itibaren gözlerden uzak yaşayan ikili, önceki gün Nişantaşı City's'de alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Bir süredir devam ettirdikleri aşk kaçışını sona erdiren ünlü çiftin yüzünde güller açıyordu. Özellikle 49 yaşındaki popçu, enerjisiyle dikkat çekti. El ele mağazaları dolaşan Musti ile sevgilisi, liseli aşıklar gibiydi…


20 YAŞLIK FARK VAR...
Ünlü şarkıcıyla sosyetik aşkı, objektiflere gülümseyerek yollarına devam etti. İki çocuğunun annesi Emina Jahovic'le 10 yıllık evliliğini Haziran 2017'de bitiren Sandal'ın keyifli halleri "Musti'ye aşk şurubu" yorumu yaptırdı.


Musti'nin kendisinden 20 yaş küçük Melis Sütşurup'la birlikte olmaya başladıktan sonra neşesinin yerine gelmesi ise "Aşk sandalı, mutluluk denizinde tam yol ileri gidiyor" dedirtti.