Ünlüler de sandığa koştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2017 Güncelleme 17 Nisan 2017, 02:12
Ünlüler de sandığa koştu

İÇİNDEKİLER

MEGA GÖREV
Şimdilerde hem albüm hem de babalık heyecanı yaşayan Tarkan da vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına koştu. Oyunu Sarıyer'deki Çamlık Sitesi yönetim binasında kullanan ünlü sanatçı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Zarfı sandığa atarken basına poz veren Megastar, çıkışta da sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.


NUSRET KLASİĞİ
kendine has ete tuz dökme hareketiyle dünya çapında fenomen olan Nusret Gökçe, referandumda da şovunu yaptı. Ünlü etçi, zarfı sandığa ete tuz döker gibi attı. Şaşkın bakışlar arasında fenomen hareketini yapan Gökçe, güneş gözlükleriyle de "Hiçbir zaman tarzımdan ödün vermem" der gibiydi.


ZEHRA OLDU LEYLA
Hülya Avşar'la eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun Londra'da okuyan kızları anayasa değişikliği referandumunda oy kullanmak için ilk kez sandık başına gitti. Sabah erkenden tek başına Sarıyer Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'ne giden 19 yaşındaki Zehra, heyecanlıydı.



Çilingiroğlu, oy verme kabinini göremeyince yetkililer devreye girdi. Zehra Çilingiroğlu, zarfı sandığa atmadan salondan çıkmaya çalıştı. Görevliler, "Sandık burada" diye uyarınca Çilingiroğlu geri dönüp sandığa oyunu kullandığı zarfı attı. Genç kızın dalgınlığı "Zehra değil, sanki Leyla" esprisi yaptırdı.

Kızıyla aynı okulda oyunu kullanan Hülya Avşar, "Aklıma Erkan Yolaç'ın 'Evet-Hayır' yarışması geldi. İkisini de söylemem" diyerek güldürdü.

TERCİHLERİ AYRILIK
Boşanma davaları bir hayli çekişmeli bir şekilde süren Demet Şener'le İbrahim Kutluay da dün yaklaşık 49 milyon vatandaş gibi sandık başındaydı. Oylarını Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullanan ikili, pişti olmamak için okula farklı zamanlarda gitmeyi tercih etti. Kutluay, oyunu sabah 10.00'da kullanırken Şener de eski Milli basketbolcudan 4 saat sonra aynı sandığa oyunu attı...



İKİSİ DE GÖREV BAŞINDAYDI
Ekim 2016'da patlak veren ihanet haberlerinin ardından yollarını ayıran ikili, aylar sonra ilk kez bir konuda hemfikir oldu. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oylarını kullanan ve resmi olarak boşanmayan eşler, ayrılıkta kararlı olduklarını oy kullanmak için aynı okula farklı zamanlarda giderek bir kez daha gösterdi.



ALYANSI YİNE TAKMADI
Neşeli olduğu görülen Demet Şener'in oyunu sandığa atarken alyansının olmaması dikkat çekti.

BİSİKLETİYLE SANDIĞA GELDİ
Oy vermek için araçlarıyla yollara düşenler trafiği kilitleyince Cem Yılmaz da çareyi elektrikli bisikletinde buldu. 5 bin 600 liralık bisikletiyle Lütfi Banat İlkokulu'na giden Yılmaz, ne oy kullanmadan önce ne de sonra konuştu.



SÜPERSTAR ŞOVUNU YAPTI
Ajda Pekkan, sandık başına son yarım saatte gitti. Bahçeköy Açı Okulu'nda oyunu kullanan ünlü sanatçı, "Referandumun ülkemiz için güzel şeylere vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Pekkan, elindeki eldivenlerle yine farklı tarzını konuşturdu...



SİNEM HATIRASI
Güzel oyuncu Sinem Kobal, dün oyunu Acıbadem'deki ilkokulunda kullandı. Kobal, oyunu kullandıktan sonra da burada karşılaştığı ilkokul öğretmeniyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Sinem Kobal'ın eşi Kenan İmirzalıoğlu ise ikametgahı başka yerde olduğu için oyunu eşinden ayrı yerde kullandı.


İHANET SONRASI İLK POZ
Sosyetik güzel Tuba Peksayar'la Arnavutköy'deki bir mekanda dudak dudağa yakalanan Ozan Doğulu, ihanetten tam bir ay sonra eşi Ece Doğulu'yla ilk kez görüntülendi. Ünlü çift, anayasa değişikliği referandumu için dün birlikte Kanlıca Sedat Simavi Ortaokulu'na gitti. Trafik dolayısıyla geç kalan ikili, arabalarını okul bahçesine park edip oy kullanacakları sınıfa koştu.

SON ANDA KULLANDILAR
Oylarını kullandıktan sonra basının sorularını yanıtlayan ünlü müzisyen, "Vatandaşlık görevimizi yapmaya geldik, zor da olsa yetiştik" dedi. Ece Doğulu ise "İstanbul'da en son oy kullanan sanırım bizleriz" diye espri yaptı. Daha önce de kendisini aldatan Doğulu'nun ihanetine nasıl bir tepki vereceği merak konusu olan Ece Hanım'ın eşinin yanında olması ise ihaneti bir kez daha affettiğini kanıtladı.


ŞAHİN 'ÖZER'SİZ UÇTU!
Eşi Memet Özer'le 12 yıllık evliliğini bitireceği konuşulan Tülin Şahin, dün sandık başına yalnız gitti. Ayrılık iddialarıyla birlikte yurt dışındaki işlerine ağırlık veren ünlü top model, oyunu Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi'nde kullandı. Gözler Memet Özer'i arasa da Şahin'e arkadaşları eşlik etti.



İbrahim Tatlıses, dün oyunu kullandı. Neşesinin yerinde olduğu gözlenen İmparator, sonuçların Türkiye için güzellikler getirmesini diledi.



Ata Demirer ise oyunu Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde kullandı. Sevilen sanatçı, oyunu kullanırken çekilen kareyi sosyal medya hesaplarında paylaştı



Sultan Türkan Şoray, sandık başına eski eşi Cihan Ünal'dan olan kızı Yağmur Ünal'la birlikte gitti. Arka arkaya zarfları sandığa atan anne-kız hayranlarıyla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.



Mustafa Sandal'ın Sırp asıllı eşi Emina Sandal, oy vermek için erkenden yola çıktı. Eşiyle Beykoz'daki bir okulda oyunu kullanan güzel şarkıcı, spor kıyafetleriyle dikkat çekti. Emina Sandal, instagram'da paylaştığı bu karenin altına da Türkiye için en iyisini diledi...



Belçika doğumlu Hadise de dün oyunu kullandı. Oy kullanırken güneş gözlüklerini çıkarmayan sanatçıyı çevredekiler tanımakta zorlandı.