Şarkılar zeytin gözlüye

Önceki akşam Harbiye’deki 3. konserini veren Tarkan’ın çok özel bir misafiri vardı. Megastar, en ön sıradan kendisini izleyen eşi Pınar Dilek Tevetoğlu için başta ‘Zeytin Gözlüm’ olmak üzere birçok şarkı söyledi. Tarkan, ‘Evlilik bana yaradı’ sözüyle de alkış aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2016 Güncelleme 08 Eylül 2016, 00:00
Şarkılar zeytin gözlüye

İÇİNDEKİLER

Megastar Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konser maratonunun üçüncü akşamında da müzik ziyafeti verdi. 'Tarkan Zamanı' adlı konser serisinin 3. gecesinde de hayranlarını coşturan Megastar, farklı bir heyecan yaşadı. İlk iki akşam eşini sahne kenarından izleyen Pınar Dilek Tevetoğlu, bu kez protokoldeki yerini aldı.

YENİ GÖRÜNTÜSÜ BEĞENİLDİ
Yerine geçmek için basın mensuplarının konser alanından ayrılmasını bekleyen Pınar Dilek, burun estetiği sonrasındaki görüntüsüyle de dikkat çekti. Evlenmeden önce de Tarkan'ın büyük bir hayranı olan Pınar Hanım, gece boyunca eşinin seslendirdiği şarkılara eşlik etti. On binlerce kişi gece boyunca Megastar'ın büyüsüne kapılırken Tarkan'ın gözü ise eşindeydi.



'ÇOK MUTLUYUZ, SİZ DE OLUN'
İlk öğrendiği şarkı olan 'Zeytin Gözlüm' adlı parçayı Dilek'in gözlerinin içine bakarak söyleyen Tarkan, "Bugün biraz daha heyecanlıyım. Evlilik bana yaradı. Eşim ve ben çok mutluyuz. Siz de mutlu olun" diyerek kendisini izleyen eşine öpücükler gönderdi. Eşinin sözleriyle çok gururlanan Pınar Hanım, 2. yarıda Tarkan'ın söylediği hareketli parçalarla doyasıya eğlendi.

DOĞAN SAVAŞ