Adına yakışan tanıtım

atv ve iki yeni kanalı için düzenlenen tanıtım gecesi; hayli görkemli geçti. Geceye; birçok ünlü isim katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2011 Güncelleme 21 Eylül 2011, 00:00
Adına yakışan tanıtım

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en önemli reklam verenleri, oyuncu ve iş adamları atv'nin yeni yayın dönemi lansmanında bir araya geldi. Toprak Center atv binasında düzenlenen geceye, atv ailesinin üç büyük kanalı evsahipliği yaptı. atv, A Haber ve Minika'nın yeni programlarının tanıtıldığı gecenin sunuculuğunu Cem Öğretir ve Defne Samyeli yaptı. Gecede ünlüler geçidi yaşandı.

KALBİMİZ ONLARI SEÇTİ
Güzel oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, rol aldığı "Kalbim Seni Seçti" dizisinin yeni sezonda da büyük zevkle izleneceğinden emin konuştu.

EFSANE YENİDEN DOĞDU
"Al Yazmalım"ın oyuncuları Özpirinççi, Özdemir ve Falay; "Efsane bir hikayeyi yeniden canlandırmak gurur verici" dedi.

TUBA'DAN GURUR SÖZLERİ
Sevilen dizi 'Tövbeler Tövbesi'nin oyuncusu Tuba Ünsal, geceye aynı dizideki rol arkadaşı Keremcem ile katıldı. Şıklığıyla dikkat çeken güzel oyuncu; "Böylesine kaliteli bir kanalda, böyle kaliteli bir yapımda yer almak meslek hayatımın en gurur verici olaylarından" diye konuştu.

BEKARLAR YAŞADI..
Esra Erol, yeni sezonda da bekarlara mutlu bir yuva kurmak için atv çalışanlarıyla birlikte elinden geleni yapacağını söyledi ve ekledi: "Evlenmeyen kalmayacak."

DUYMAYAN KALMADI
atv Genel Müdürü Adem Gürses, "Çocuklar Duymasın yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Bu başarıyı duymayan kalmadı" dedi.

DİZİLERİN ADRESİYİZ
atv Genel Müdürü Adem Gürses, "Her geçen gün kanalımızın marka değerinin yükseliyor olmasından ötürü gururluyuz. 18 senedir olduğu gibi dizi, yine atv'de izlenecek" dedi.