Ender taciz

CHP’li Başkan Ender Sevinç, 4 kadını birden taciz etti. İstekleri, “Pes” dedirtti. Tam 34 yıl hapsi istendi. Başkan Sevinç, suçlamaları reddetti. Savcılık, B.Ç. ve M.I.'nın şikayetlerinden vazgeçmelerine rağmen şüpheliye yönelik suçun şikayete tabi olmadığını belirtip 34 yılla yargılanmasını istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2021 Güncelleme 15 Kasım 2021, 07:01
Ender taciz

İÇİNDEKİLER

Kırklareli Kıyıköy Beldesi'nin CHP'li Başkanı Ender Sevinç hakkında, sekreterler B.Ç. ve M.I., M.K. ve mimar D.S.'yi taciz ettiği gerekçesiyle 34 yıla kadar hapsi istendi. Mağdurların verdikleri ifadeler, tacizi gözler önüne serdi:

Mimar D.S: Beni mesai saati dışında alkollü bir mekana çağırdı. Ben alkol almadım. Bana, 'Vefa borcun var. Vefa borcu olarak seni istiyorum. Sen bana aitsin" diyerek zorla elimi tuttu ve tacize devam etti.

Sekreter M.K.: Beni sık sık yemeğe davet ediyor, mesai dışında görüşmek istiyordu. 3-4 kez istifa ettim. Dilekçeleri yırtıp attı. Saplantılı bir şekilde fiziksel dokunmaya devam etti. Beni zorla öptü.

Sekreter M.I.: İşe başlamadan önce, başkan benim fotoğraflarımı diğer çalışanlara göstererek, 'Sekretere bakın, sekreter dediğin böyle olur' demiş. Çenemden makas aldı. Sürekli ceketini benim giydirmemi istiyordu. Fondötenini bana sürdürüyordu.