Beyaz melek!

Kocasını ve 3 çocuğunu trafik kazasında kaybeden Gülbeyaz Beyazlar, kendini engelli üvey oğluna adadı. Doktorların “ölür” dediği Muhammet’i, hayata bağladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2016 Güncelleme 10 Mayıs 2016, 00:00
Beyaz melek!

İÇİNDEKİLER

ADANA'da yaşayan Gülbeyaz Beyazlar, Çanakkale'de trafik kazasında 13 yıl önce eşini ve 3 çocuğunu kaybetti. Sonra bunalıma girdi. 146 kiloya kadar çıktı. Bu arada, 2006'da ise Yaşar Beyazlar'ın eşi Serpil, doğumda öldü. Oğlu Muhammet Emir ise engelli olarak dünyaya geldi. Emir 7 aylıkken Gülbeyaz ile Yaşar Beyazlar evlendi. Anne Beyazlar, kendisini hiç üvey anne olarak görmedi. Hayatını engelli Muhammet Emir'e adadı. Kilosu nedeniyle çocuğa bakmakta zorlanınca bıçak altına yattı.

YÜRÜYOR, KONUŞUYOR
Mide ameliyatı olup 1 yıl içinde 75 kiloya kadar düştü. Doktorların "ölür" dediği Muhammet Emir'e ise daha rahat baktı. Öz çocuğu gibi sevdiği Emir'i ayağa kaldırdı. Çocuğu fizik tedavi merkezine götürmesine rağmen evi de adeta tedavi merkezine çevirdi. Gece gündüz demedi, üvey oğlunu bir doktor gibi tedavi etti. Her türlü sorunuyla ilgilendi. Şu anda 10 yaşında olan Emir, ölümü yendi. Hatta biraz olsun yürüyüp konuşma kabiliyetini bile elde etti.