Netekim kızı!

Kenan Evren'in kızı Şenay Evren Gürvit, Hürriyet'e verdiği teşekkür ilanında öfke kustu. Darbeyi savunan Gürvit, babasını eleştirenlere ateş püskürdü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2015 Güncelleme 24 Mayıs 2015, 01:16
Netekim kızı!

İÇİNDEKİLER

7'nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in ölümünün ardından cenazesine devlet kademesinden katılım olmamasına ilişkin "İster haklarını helal etsinler, ister gelsinler, ister gelmesinler" diyen Şenay Gürvit, içini Hürriyet'e döktü! 98 yaşında hayata veda eden babasının doktoruna teşekkür eden Gürvit, kamuoyuna zehir zemberek sözler etti. İşte Gürvit'in darbeyi savunan teşekkür ilanı:

"ÖRGÜTLÜ İFTİRALAR... "

Ailemizin ulu çınarı, Genelkurmay Başkanı olduğu dönemde mecbur kalarak ateş topuna döndürülen ülkemizi uçurumun kenarından çekip alan, halkımızın % 92'sinin gözyaşını dindiren, hayır duasını alan ve onların oyu ile Cumhurbaşkanı olan, ancak bu oranı hiçbir zaman deklare etmeyen, bu yüzden örgütlü olarak akıl almaz iftiralara uğrayan, bir asra yakın mütevazı ama şerefli yaşamında her türlü saldırı karşısında dik duran ve hasta yatağında ne yazık ki, hukuka aykırı bir dava ile sözüm ona mahkum edilen dürüstlük abidesi babamızın tedavi sürecinde çaba gösteren Prof. Dr. Hayati Bilgiç'e teşekkür ederiz."