MOSSAD hizmeti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülen Terör Örgütü hakkında net konuştu: Bunlar milli değil. Onlarla işbirliğine girenler büyük mahçubiyet yaşayacak. Bu yapının Mossad'la birlikteliğini göremiyorlarsa, yazıklar olsun...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2015 Güncelleme 01 Şubat 2015, 02:13
MOSSAD hizmeti

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Kurulu'ndaki konuşmasında, paralel yapının bugünlere nasıl ulaştığını herkesin düşünmesi gerektiğini, sürecin ibretlik olduğunu dile getirdi. İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

Bir üst akıl yani uluslararası egemen güçler, söz konusu bu yapıyı gayet iyi kullanıyor. Ama tabandakilerin artık bazı gecikmiş soruları kendilerine sormaları, bazı şeyleri sorgulamaları kaçınılmaz bir hal almıştır. Ortaya dökülen pisliklerden sonra samimi insanların hala o çatı altında durmasının hiçbir mazereti olamaz.

GİDİŞATI SORGULASINLAR
'Acaba bu devlet, bu hükümet neden bu kadar açık ve net olarak bu tavrı koyuyor?' diye kendi kendilerine sormaları lazım. Samimi insanlar, bu yapının kimlerle işbirliği yaptığını, kimlerle yan yana geldiğini, kimlerle aynı karede fotoğraf verdiğini lütfen görsünler ve bu gidişi sorgulasınlar.

Hala bu yapının Mossad'la iş birliği tuttuğunu göremiyorlarsa yazıklar olsun. Çünkü her şey çok açık, net ortada. Bu yapı, milletin ahlak değerlerine de suikast düzenledi. İftirayı, şantajı, montajı, yalanı, takiyeyi, her türlü haksızlığı meşru gördüler, meşru gösterdiler. Bunlar, milli değiller, yerli değiller. Buna rağmen bugün hala bunlarla iş tutanlar, yol arkadaşlığı yapanlar, işbirliğine gidenler, çok yakında büyük mahcubiyet yaşayacaklar.

'ÖZGÜR BASIN' KILIFI...
Bunlar Haşhaşi... Niye Haşhaşiler? Çünkü Haşhaşiler 11. yüzyılda ortaya çıkmışlardı ve aynen bugünkü gibi paralel yapı kurarak, Büyük Selçuklu Devleti'ne ağır zararlar vermişlerdi. O günden sonraki tüm devletlerimiz, Anadolu Selçuklu da Osmanlı da bu olaylardan ibret almış ve bu noktada çok hassas davranmışlardır.

Şimdİ 'özgür basın' diye feryat ediyorlar... 'Tahşiye Operasyonu' diyerek kitapları suç ve delil olarak kullanan, bizzat bunların kendisiydi. Yazarları, çizerleri içeri attınız, 16, 17 ay yattılar.Bunu neyle izah edeceksiniz?

İNSANI ÇATLATACAKLAR!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde ise İstanbul'da Girişimci İş Adamları Vakfı'nın "Girişimcilik Ödülleri" töreninde konuştu. Enflasyon ve faiz hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Ne diyorlar?
Enflasyon düşerse faizi düşüreceklermiş. İnsanı böyle adeta çıldırtacaklar. Bu anlayış, anlayış değil. Bu yanlış bir mantık.
Doğru bir mantık değil. Çünkü enflasyon sebep, faiz netice değildir. Faiz sebep, enflasyon neticedir" dedi.

ONUN DA MONTAJI VARDIR
İsim vermeden TÜSİAD'ın istifa eden başkanı Haluk Dinçer'i eleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Başka yapılardan da paralel yapıyla iş tutanlar var. Türkiye'nin en büyük işvereni olan yapının istifa eden başkanı çıktı, 'Ben bir paralel yapı görmüyorum' dedi.

Aslında bal gibi görüyor da. Kim bilir, belki onun da bir montajı vardır. Ona da şantaj yapıyorlardır. Neymiş muhatapları Cumhurbaşkanı değilmiş. Sen kimsin ya? Bu fakiri, milleti muhatap görmüş.

Sen beni görsen ne yazar, görmesen ne yazar? Bunun için TÜMSİAD ve MÜSİAD gibi vakıflar çok önemlidir. Biz devlet üzerindeki vesayeti kaldırıyoruz, siz de ekonomi üzerindeki vesayetleri, tekelleri kaldırdınız, kaldırıyorsunuz" dedi.