Naklen şehit

Silahlı saldırgan, kendisini teslim olmaya ikna etmeye çalışan Konyaaltı Emniyet Müdürü'nü şehit etti. İşte o an, saniye saniye görüntülendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2012 Güncelleme 23 Şubat 2012, 01:51
Naklen şehit

İÇİNDEKİLER

Antalya'da, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan, göz göre göre öldü! Celal Gökçe (50), otomobiliyle Konyaaltı Belediyesi'nin yanındaki bir akaryakıt istasyonuna gitti. Gökçe, elindeki tabancayı gösterip, istasyon görevlilerinden aracına 100 liralık yakıt doldurmalarını istedi. Gökçe daha sonra bu parayı vermeden kaçarken etrafa ateş açmaya başladı.
Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan başta olmak üzere çok sayıda polis olay yerine gitti. Gökcan, "silahını bırakması için" Gökçe'yi ikna etmeye çalıştı. Bu sırada saldırgan Müdür Gökcan'dan sigara istedi. Elinde sigarayla kendisine yaklaşan müdüre, "Daha fazla yaklaşma" diyen Gökçe, yere ateş etti. Tam bu sırada Gökcan, saldırgana doğru hamle yaparak onu etkisiz hale getirmek istedi. Yaşanan arbede sırasında, Gökçe'nin elindeki tabanca bir kez daha ateşlendi. Kalbinden vurulan 23 yıllık polis Gökcan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polisi şehit eden Celal Gökçe ise gözaltına alındı.








Erdoğan ÖZTÜRK