Karım beni dövüyor!

Albay koca, "Polis eşim bana dayak atıyor" derken, genç kadın ise "Asıl mağdur benim" dedi. Boşanma davası yılan hikayesine döndü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2010 Güncelleme 17 Aralık 2010, 10:24
Karım beni dövüyor!

İÇİNDEKİLER

İstanbul' da Albay Ahmet K. ile polis memuru eşi Aynur K.'nın şiddetli geçimsizlik nedeniyle açılan boşanma davasına devam edildi. Ümraniye 2. Aile Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına, Albay K., Aynur K. ve avukatları katıldı. Kendisinin şiddete maruz kaldığını öne sürüp tanıklar gösteren Albay Ahmet K. "Polis eşim beni sürekli dövüyor" dedi. Askeri birimlerde görevli olan tanıklar, albayın Aynur K. ile sık sık kavga ettiklerini söyledi.

'YÜZÜNDE ÇİZİK İZİ VARDI'
Tanıklar, Albay Ahmet K.'nın yüzünde çizik izleri gördüğünü öne sürdü. Genç kadının avukatı Oğuz Kuğu, o tarihte K.'nın yaklaşık 6 aylık hamile olduğunu ve bir askeri dövmesinin fiziki olarak mümkün olmadığını savundu. Kuğu, Ahmet K.'nın eşine şiddet uyguladığı fotoğrafları da mahkemeye sundu. Kuğu 6 aylık bebeğin velayetinin anneye verilmesini, ve masrafların iki bin lirayı aştığını belirterek nafakanın artırılmasını talep etti. Mahkeme, çocuğun geçici velayetini anneye vererek, davayı ileri bir tarihe erteledi.