Aykut&Marko Marin kavga etti

Antrenmanda Aykut Demir ile Marko Marin kavga etti. Ensesinden tutularak itilen Boşnak oyuncu idman sahasını terk etti. Marin giderken, "Gördünüz mü? Kulüp bu işte" diye bağırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2015 Güncelleme 19 Kasım 2015, 00:39
Aykut&Marko Marin kavga etti

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da sezon başından itibaren futbolcular arasında yaşanan gerginliklere bir yenisi eklendi. Bordo-mavili takımın sabah antrenmanında Aykut Demir ile tartışan Marin, tesisleri terk etti. çift kale maçta Marko Marin, genç takımdan kadroya dahil edilen Melih'e çok sert girdi. Ardından Melih'in arkasından tekme sallayan Marin'e, Aykut Demir tepki gösterdi. Bu sırada Aykut, Marin'i ensesinden tutarak iterken, takım arkadaşları araya girerek iki oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada üzerinde yeleği çıkarıp sahayı terk etti.

BAĞIRA BAĞIRA GİTTİ!
Marin sahayı terk ederken basın mensuplarına da dönerek, İngilizce olarak, "You see this. This is clup", "Gördünüz mü kulüp bu işte" dedi. Aykut'un kadro dışı kalabileceği öğrenildi.

ÖNCE KAVGA ETTiLER SONRA BARIŞTILAR
İdmanda birbirlerine giren Aykut ve Marin'i takım arkadaşları güçlükle yatıştırdı. İkili daha sonra zoraki barıştırıldı.