Nur topu gibi Drogba krizi

Geldiği günden bu yana profesyonelliği ile alkış alan 35'lik yıldızın oyundan alınmasına sinirlenmesi ve maç bitimi direkt takım otobüsüne gitmesi gündeme oturdu. Drogba, Chelsea'de Villas Boas ve Felipe Scolari ile de benzer sorunlar yaşamıştı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Nur topu gibi Drogba krizi
Süper Lig'de sezonun ilk puan kaybını Bursa deplasmanında yaşayan Galatasaray'da alınan beraberlikten çok, Didier Drogba'nın tavırları gündeme oturdu... Maçın ikinci yarısında oyundan alınmasına sinirlenen Fildişili yıldız direkt soyunma odasına gitmişti. Drogba karşılaşmanın bitiminde ise arkadaşlarını beklemeden direkt takım otobüsünün yolunu tuttu. Dönüş yolculuğu sırasında kimseyle konuşmayan 35 yaşındaki futbolcunun bu tavırları bomba etkisi yarattı. Geldiği ilk günden bu yana sahadaki performansının yanı sıra, profesyonelliği ile de herkese örnek gösterilen Drogba, Chelsea'de oynarken de sık sık aynı sıkıntıları yaşamıştı. Fildişili yıldızın, Şubat 2012'de Birmingham ile oynanan ve 1-1 biten maçın devre arasında Villas Boas'ı dinlemeyip takıma konuşma yaptığı iddia edilmişti. Drogba 2009 yılında Chelsea'de kısa bir süre görev yapan Felipe Scolari ile de sorunlar yaşamıştı. Brezilyalı hoca Drogba için, "Onu kontrol etmek çok zordu. Kendisini yıldız gördüğü için beni dinlemiyordu" demişti.

OYNAMA İSTEĞİN ÇOK GÜZEL AMA...
Cezalı olduğu için Bursaspor maçını tribünden izleyen Fatih Terim'in dünkü idman öncesinde Drogba ile özel bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adamın Drogba'ya, "Değişiklik kararı tamamen bana ait. Oyunda kalma isteğin beni çok memnun etti. Fakat böyle sert bir tavır sergilemen takıma kötü örnek oldu" dediği belirlendi.

HAMiT'iN 10 KREDiSi KALMADI
Bursa deplasmanında Burak'a şık bir asist yapan Hamit Altıntop yine de beklentileri karşılayamadı. Top kayıpları ile Terim'i adeta çıldırtan yıldız futbolcunun Eskişehir deplasmanında kesik yemesi bekleniyor.