Trabzon'da kolej havası

UEFA Avrupa Ligi'nde Arnavutluk ekibi Kukesi'yi 2-0 yenen Bordo-Mavililer'de takımın, Beşiktaş maçında yedek kalan ve önceki gün sahaya çıkan Adrian'a verdiği destek camiaya, "Bu takıma kolej havası geldi, başarı kaçınılmaz" dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2013 Güncelleme 24 Ağustos 2013, 02:04
Trabzon’da kolej havası

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Arnavutluk'un Kukesi takımını 2-0 yenen Trabzonspor'da ortaya konulan futbolun ötesinde takımdaki birlik, beraberlik duygusu ile oyuncuların birbirlerine olan destekleri ve birbirlerine sahip çıkmaları teknik direktör Mustafa Reşit Akçay başta olmak üzere teknik heyeti ve yönetimi bir başka sevindirdi.

CAMİADA BÜYÜK SEVİNÇ
Bordo-Mavililer'in Beşiktaş ile ligde yaptığı karşılaşmada yedek kalan, ancak Kukesi maçında sahada yer alan Adrian'ın kazanılan penaltı öncesi ve sonrasında arkadaşları tarafından sergilenen tavır camiada sevinç yaratırken, "Bu takıma kolej havası geldi" yorumlarını da beraberinde getirdi.

ADRIAN'A ŞEN'DEN JEST
Bordo-Mavililer'de Kukesi karşısında kazanılan penaltı öncesi topun başına yönelen isim Volkan Şen oldu. Volkan aniden bu kararından vazgereke Beşiktaş maçında yedek kalan Adrian'ın moral bulması için meşin yuvarlağı Polonyalı oyuncuya bıraktı.

SEVİNÇ YUMAĞI...
Arkadaşının bu jestiyle yüzü gülen Adrian, ağları buldu. Golden sonra ise bütün takım Adrian'ın etrafında birleşerek sevinç yumağı oluştururken Polonyalı oyuncuyu tebrik edip moral verdi. Teknik Direktör Akçay, Volkan'ı yanına çağırıp bu jesti için özel olarak tebrik etti.

AVRUPA ARENASINDA YENİLGİSİ BULUNMUYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Bordo-Mavili takımın başında çıktığı Avrupa Kupası maçlarında yenilgi yüzü görmedi. Akçay, Avrupa'daki 5 maçında 4 galibiyet, 1 de beraberlik elde etti. Bu arada, Bordo- Mavililer'de affedilerek yeniden kadroya alınması gündeme gelen Sol Bamba için de deneyimli teknik direktörün raporu bekleniyor.

BİRBİRLERİNİN ARKASINI KOLLAMALARI ÖNEMLİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Akçay, "Gol sonrası arkadaşlarının Adrian'ı desteklemeleri önemli bir sinerjinin işareti. İşimi kolaylaştıran bir davranış. Birbirlerinin arkasını kollayan ekip başarılı olur" dedi.

ZOKORA KALDIĞI YERDEN DEVAM!
Sezon öncesi takımdan ayrılmak isteyen, ancak zorunlu olarak kalan Fildişili Zokora'nın profesyonelce çalışıp kaldığı yerden devam etmesi taktir topladı. Zokora, "Profesyonelim ve yapmam gerekeni yapıyorum" diye konuştu.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN TRABZON'A TEBRİK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir takım etkinliklere katılmak üzere gittiği Trabzon'da, Bordo-Mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Avrupa Ligi'ndeki Kukesi galibiyeti nedeniyle tebrik etti.