Bu sözler savaş çıkartır

Hacıosmanoğlu: "Asker kaçağı, sahte çürük raporlu insanlar Türk futbolunda ahlak dersi veriyor. O zatın ve kulübünün yapacağı savunmayı merakla bekliyoruz. Bizim olduğumuz hiçbir masada ahlaksızlar oturamaz."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2013 Güncelleme 15 Haziran 2013, 00:00
Bu sözler savaş çıkartır

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef alarak zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Radyospor'da yayınlanan "Kuzeyin Sesi" isimli programa konuk olan ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirten Hacıosmanoğlu, "Hırsızlara, hırsızların işbirlikçilerine, ahlaksızlara, Türk futbolunu kendi çıkarları için kullananlara tabii ki öncelikle hukuk çerçevesinde olmak üzere ama gerekirse de her türlü platformda gereken hesabı kulüp olarak gerektiği gibi soracağız" diye konuştu.

ASKER OCAĞI GÖNDERMESİ
Asker ocağının peygamber ocağı olduğunu belirten Başkan Hacıosmanoğlu, "Asker kaçağı, sahte çürük raporlu insanlar Türk futbolunda ahlak dersi veriyor. O zatın ve kulübünün yapacağı savunmayı merakla bekliyoruz. Savunma haktır ama haklıysanız yaparsınız. Artık, bizim olduğumuz hiçbir masada ahlaksızlar oturmayacak. Biz, bedel ödemeye geldik. Söylediklerimizin peşinden gitmeye, Trabzonlu gibi Trabzonspor Başkanlığı yapmaya sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

TEK İNANCIM ADALET!
58. maddenin 3 günde değiştirildiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Kemer'de 3 gün tatil yapıp maddeyi değiştirdiler. UEFA'ya gittiler. İsviçre'ye gittiler. Herhalde onu değiştirememişlerdir. Aylardır Türk savcısının ve polisinin tespitlerini ve tutanaklarını hiçe saydılar. Ortalığı hırsıza, ahlaksıza, namussuza bıraktılar. Bizim için benim tek korkum vardır... O da yanlış yapmak. Bir tek inancım vardır... O da adalet. Ne eylemlerimiz ne de söylemlerimiz değişti. 58. maddeyi değiştirmek için önce ilk imzayı sen atacaksın, ardından da çıkıp kupayı isteyeceksin. Rüyanda bile vermezler" dedi.

BAŞBAKAN'A ÇIKILACAK!
Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe'nin işbirliğinden rahatsız olan Bordo-Mavili yönetimin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çıkacağı ifade edildi. Yönetim ve Hacıosmanoğlu'nun önümüzdeki hafta Başbakan'la biraraya gelerek son günlerde yaşanan gelişmeleri masaya yatırmasının beklendiği sızan haberler arasında...

HAKKIMIZ OLANI GERİYE ALACAĞIZ!
Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, "Trabzonspor'un çalınan hakları vardır. Biz bunları hep dile getirdik. Ne hakkımız varsa hepsini geri alacağız. Disiplin Komitesi'nden ceza gelebilir gibi duruyor. Biz de gelişmeleri yakından takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

* * *
LEONARD KWEUKE SESLERİ
Trabzonspor'un Çek Cumhuriyeti ekiplerinden Sparta Prag'ın Kamerunlu forveti Leonard Kweuke için temasa geçtiği öğrenildi. Kulüp İletişim Müdürü Ondrej Kasik, Trabzon'la görüşüldüğünü açıkladı.