İnce numara

"Abazayım Gel" skandalının mimarı Muharrem İnce, bu mesajda görünen telefonun kendisine ait olmadığını açıkladı. Ancak TAKVİM'in aradığı telefonu CHP'li vekilin kullandığı ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2012 Güncelleme 27 Kasım 2012, 02:15
İnce numara

İÇİNDEKİLER

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, hakkındaki taciz iddialarını reddetti! Ancak her sözü, kendisini biraz daha ele verdi! Türkiye'nin gündeminden düşmeyen skandal, Fatma B.'nin açtığı bir davayla patlak verdi. Genç kadın, yardım istediği Muharrem İnce tarafından taciz edildiğini söyledi. Hatta bu durumu, kendisine gelen birbirinden müstehcen ve küfür dolu mesajlarla ispat etti.

BELGELENDİ...
Olay, mahkemelerden geçti, fezlekeye kadar geldi! En sonunda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "CHP'li kadınlar İnce'nin yanına oturmasın. Meclis'te bir tek onun hakkında taciz davası var" sözüyle iyice alevlendi! Herkes "Masum mu, zanlı mı" diye düşünürken Fatma B., söz konusu mesajları ve telefon numarasını gösterdi. Ayrıca davayı geri çekmesi için hesabına yatırılan parayı da belgeledi. İşte tüm bunlar üzerine söz hakkı Muharrem İnce'ye verildi.

SABAHIN KÖRÜNDE...
İnce de objektiflerin karşısına geçti ve "Bu mesajları ben göndermedim. Telefon numarası bana ait değil" dedi. Ancak TAKVİM, Fatma B.'ye gelen küfür dolu mesajlardaki numarayı kontrol etti. Ve bu hattın, İnce'ye ait olduğunu belirledi. Dosyada bulunan tüm belgelerin gerçek olduğunu söyleyen Fatma B. ise "Numarası mesajlarda görünüyor. Buna rağmen nasıl olur da inkar ediyor. Sabah 03:05'te bile mesaj attı bana" dedi.

YÜZ KIZARTAN CÜMLELER!
CHP Yalova Milletvekili olan İnce, 2009 yılının Kasım ayında Fatma B.'yi aradı. İddiaya göre, "Yalova'dan geliyorum, abazayım" dedi. Bununla da kalmayan İnce, kendi cep telefonundan Fatma B.'ye "Sen o... sun, elinden geleni yap" şeklinde mesajlar attı...

* Kızı için İnce'den yardım isteyen ancak ummadığı bir teklifle karşılaşan Fatma B., olayı yargıya taşıdı. İnce hakkında hakaret ve tacizde bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi oldu. Fatma B., "Şikayetimi geri almamı istediler. Hatta bana rüşvet teklif ettiler. Bunun belgesi var" dedi.