Aşk nakli!

22 yaşındaki Emrullah, annesini kanserden kaybetti. Kısa bir süre sonra böbrek hastası olduğunu öğrendi. Önce sevdiği kızı kaçırdı, sonra nakil olup sağlığına kavuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2017 Güncelleme 25 Eylül 2017, 00:19
Aşk nakli!

İÇİNDEKİLER

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde yaşayan Emrullah Kırlıoğlu'nun hayatı filmlere konu olacak cinsten. Bir markette çalışan Emrullah, 4 yıl önce karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Burada yapılan muayeneden sonra kendisine, "Korkulacak bir şey yok" denildi. Bu arada 39 yaşındaki annesinin kanser olduğunu öğrendi. Nişanlısı Zeynep ile gelecek hayalleri kurarken, annesini meme kanserinden kaybetti. Bu süreçte sevdiği kızla da sorunlar yaşayıp ayrılan Kırlıoğlu, Mayıs ayında kusma, iştahsızlık, ve kilo kaybı şikayetleriyle tekrar Aydın Devlet Hastanesi'ne gitti.



HASTANEDEN DÜĞÜNE
Genç adama, bu kez kronik böbrek yetmezliği tanısı koyuldu. Diyalize başlayan Emrullah, böbrek nakli kararı üzerine İzmir'de özel bir hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonunda baba Ali Kırlıoğlu'nun (48) verici olabileceği belirlendi. Ancak Emrullah Kırlıoğlu, nakilden üç gün önce eski nişanlısı Zeynep'i kaçırdı. 21 Temmuz'da gerçekleştirilen operasyonla baba Kırlıoğlu'ndan alınan bir böbrek oğuluna nakledildi. Emrullah, nakilden 1.5 ay kadar sonra taburcu oldu. Dillere destan bir sokak düğünü yapıp dünya evine girdi. Çok mutlu olduğunu söyleyen genç adam, "Diyaliz benim için çok zordu. Zeynep'le hiç kopmamıştık zaten. Nakil öncesi kaçırdım, taburcu olunca da nikahımızı yaptık. Babama, doktorlarıma çok teşekkür ediyorum. Sanki yeniden doğdum" diye konuştu.