Son çare

İş bulamayan engelli adam, çaresizlikten evinin penceresine pankart asıp açlık grevine girdi. Hayırseverlerin yardım eli uzatmasını istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2016 Güncelleme 28 Haziran 2016, 00:24
Son çare

İÇİNDEKİLER

İzmir'de yaşayan 42 yaşındaki Ziya Veziroğlu'nun yardım çığlığı yürekleri dağladı. İşsiz kalan ve maddi manevi her anlamda tükenen Veziroğlu, evinin penceresine pankart asıp açlık grevine başlayarak sesini duyurmaya çalıştı. Yaşadığı stresten dolayı şeker hastalığıyla birlikte vücut fonksiyonlarını kaybederek, yüzde 60 engelli kaldı. Küçük yaşta babasız kalan, annesini de 2009 yılında toprağa veren Veziroğlu'nun hayatı o yıllardan sonra bir drama dönüştü. Annesinin ardından 2 evladını da kaybeden talihsiz adamın şeker hastalığı ile birlikte birçok sağlık sorunu ortaya çıktı. Çaresiz kaldığını ifade eden Veziroğlu, hayırseverlerden iş istedi.

ŞİKAYET ETTİLER!
Ziya Veziroğlu, ardından açlık grevi yapmaya karar verdi. Evinin penceresine pankart asarak sesini duyurmaya çalışan Veziroğlu, "En son dedim açlık grevi yapacağım. Pankart açtım, siyasi görüşlü bir pankart değildi. 'Bütün kapılar yüzüme kapandı, çaresizim, tükendim, şeker hastasıyım, yalnızım, süresiz açlık grevi yapıyorum' diye pankart astım. Sonra polislere şikayet etmişler. Karakola aldılar, bir daha yapmayacağıma dair imza aldılar" diye konuştu.