Haçlı ittifakına FETÖ desteği!

FETÖ'cü Bülent Keneş Alman parlamentosunda kabul edilen skandal karara destek çıkarak Türkiye'yi suçladı...

Giriş Tarihi 02 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 02 Haziran 2016, 20:23
Haçlı ittifakına FETÖ desteği!

İÇİNDEKİLER

Alman parlamentosunda kabul edilen sözde soykırım kararının ardından Türkiye düşmanları ihanet yarışına girdi. İçimizdeki terör örgütlerinin tetikçileri de skandal karara destek çıkarak Türkiye düşmanlığı yaptı.

PKK-ASALA-FETÖ İTTİFAKI!
Skandal tasarının kabul edilmesinin ardından parlamento önünde Yunanistan, Ermenistan, HDP ve PKK bayrakları açıldı. FETÖ'cü tetikçiler de sosyal medya üzerinden Türkiye düşmanlığı yaparak PKK ve ASALA'ya destek verdi.

BÜLENT KENEŞ'TEN ALÇAKCA SÖZLER
FETÖ'nün tetikçisi Todays Zaman'ın eski genel yayın yönetmeni Bülent Keneş twitter üzerinden Türkiye aleyhinde skandal paylaşımlarda bulundu. Keneş, "Bugün Hizmet Hareketi'ne yönelik zulümlerin bile "sosyal soykırım" kapsamına girebileceği konuşulurken 1915'te yaşananları savunmak tuhaf!", "2016'da, üstelik DünyaSavaşı yokken,"cadı avıysa cadı avı, biz o cadı avını yapacağız"diyen bir zihniyetin 1915 versiyonu neler yapmamıştır?", "Sadece Hizmet'e yapılan zulümler değil, şehirlerin aylarca kuşatılıp tanklarla bombalandığı bir ortamda "soykırım olmamıştır"ı savunmak zor!" şeklinde tweetler attı.

İŞTE O TWEETLER