İbra'nın parası Fener'den!

F.Bahçe'nin Shakhtar'a elenmesi halinde Türkiye'nin yayın gelir havuzundaki paya tek başına sahip olacak G.Saray 10 milyon Euro ekstra bir gelire ulaşacak. Böylece transferde Fener'in gerisinde kalan Cimbom İbra'ya kavuşacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2015 Güncelleme 04 Ağustos 2015, 02:12
İbra’nın parası Fener’den!

İÇİNDEKİLER

G.SARAY'da İbrahimovic için kaynak arayışı devam ediyor. Bir taraftar sponsorlar aranırken diğer taraftan da F.Bahçe'nin Devler Ligi'ne katılamaması durumda gelecek ekstra 10 milyon Euro'nun hesabı yapılıyor. Yönetim, Fener'in Shakhtar'a elenip Şampiyonlar Ligi'ne gitmemesi halinde gelecek parayı komple İbrahimovic'e vermeyi düşünüyor. İbrahimovic'in adının G.Saray'la anılmaya başlamasıyla sosyal medyayı ayağa kaldıran G.Saray taraftarına Avrupa basını da duyarsız kalamadı. İngiliz ve İtalyan basını Zlatan'ı manşetlerine taşırken, birçok farklı görüş ortaya çıktı. İngiltere'de Daily Express, İbrahimovic ile ilgili gelişmeleri "İbra, Galatasaray'a katılıyor" diye duyurdu.

İSVEÇLİLER'E GÖRE TRANSFER BİTTİ!
İtalyan basınına göre ise Galatasaray, İbrahimovic'i transfer etmek için masaya büyük bir sözleşme koydu. Önceki gün de İsveç medyasından Aftonbladet de "G.Saray ile anlaşan İbrahimovic'in 6 Ağustos'da sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor" diye haber yapmıştı.