Saray'da ultra iddialar

12 bilgisayar için 765 bin Euro, 11 Divan toplantısının naklen yayını için 150 bin lira ödendi. 8 kişilik yemek 55 kişi gösterildi. Daha önce 4 olan araba sayısı 122'ye yıllık masrafı ise 2 milyon dolara çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2014 Güncelleme 08 Ekim 2014, 00:51
Saray’da ultra iddialar

İÇİNDEKİLER

Oğuz Altay'dan gündemi sarsacak açıklamalar... Eski UltrAslan lideri Altay, Telegol'de ses getirecek müthiş iddialarda bulundu. Altay kulüpte görev alan avukat Ayşegül Egemen'in 500 bin Euro haksız kazanç elde ettiği iddialarının ardından Aysal dönemine ait bir çok yolsuzluk olduğunu öne sürdü. Oğuz Altay GSTV'nin naklen yayın ödemelerinden kulübe alınan bilgisayarlara kadar bir çok harcamanın astronomik olduğunu iddia etti. İşte o açıklamalar:

DİVAN İÇİN YAPILAN YAYINA VERİLEN ÜCRET ABARTILI
"ÜNAL Aysal 11 ay boyunca Divan Kurulu toplantılarını GS TV'ye yayınlattı. 11 ay için her kurul toplantısının 5 bin TL civarında masrafı var. Bu paralar yayın ücreti için yeterli. Ancak 11 ay boyunca 11 divan için 150 bin TL'den fatura kesildi. Bu paralar kimin tarafından paylaşıldı?"

12 BİLGİSAYARA ÖDENEN PARALAR ÇOK ASTRONOMİK
"GSTV ve stüdyoya alınan 10-12 bilgisayar için 765 bin Euro'luk fatura kesildi. Bu rakam çok abartılı ve ödenen bu para olacak iş değil. Üstelik bu paraların ödendiği belgeleriyle mevcut. Galatasaray'da hepimiz uyanıp bu işi çözmek zorundayız. Bu bilgisayarlar için ödenen para çok abartılı."

7-8 KİŞİ ÇALIŞTIĞI HALDE 50 KİŞİ VAR GİBİ GÖSTERİLDİ
"Anlayamadığım en önemli hususlardan biri de kulüpte gece vardiyası olarak 7-8 kişi kalıyor. Ama bu kadar az kişi kaldığı halde 50-55 kişi çalışıyormuş gibi gösterilip yemek masrafı gösteriliyor. Kulüp korkunç bir gider ile zarar ediyor. Bu faturalar kimlere kesiliyor belirsiz."

4 ARABADAN 122 ARABAYA... MASRAF 2 MİLYON DOLARA!
"Kulüpte daha önce personelin kullandığı araç sayısı 4 iken bu rakam 122'ye çıkmış. Bunun için Galatasaray'ın kasasından her yıl 2 milyon dolar para çıkıyor. Devre arasında toplam 9 oyuncu alındı. Bunların alınış şekillerine bakıldığında Fatih Terim özellikle mi gönderildi diye düşünmüyor değiliz."

ÜNALAYSAL'A AĞIR ELEŞTİRİLER GELDİ

Oğuz Altay Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetime ağır eleştirilerde bulunurken Aysal'ın Galatasaray'ı zarara uğrattığını
öne sürdü.

ALP YALMAN ÇOK UYGUN
Oğuz Altay, iki başkan adayını değerlendirerek, "Alp Yalman'ı eskiden beri tanırım. Zamanında Galatasaray'ın çıkarları için Tanju Çolak'ı bile kovdu. İlkeleri vardır" diye konuştu.

Savaş ÇORLU