Fenerbahçe'de suçlu bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2010 Güncelleme 05 Mart 2010, 17:45
Fenerbahçe’de suçlu bulundu

İÇİNDEKİLER

Ömer Üründül: 1 numaralı suçlu Daum

* Fenerbahçe ligde 4, toplamda da 7 maçtır kazanamıyor. Birçok sakatlık yaşandı. Sizce bu süreçte Daum'un kusuru var mı? Varsa neler?

Bu süreçte 1 numaralı suçlu Christoph Daum'dur. Daum, sezon başından beri bazı futbolculara sınırsız imtiyaz tanıyor. Bu futbolcular iyi de oynasa kötü oynasa sakat ve cezalı değilse 11'de forma giyiyor. Tabii takımdaki tüm futbolcular da bu durumun farkında olduğu için konsantrasyon kaybına uğruyor. Bu sınırsız dokunulmazlığı olan futbolcuların başında da Alex ile Güiza geliyor. İşte sonuç da ortada. Güiza hiçbir şey yapmıyor ama o oynuyor. Semih ile Gökhan Ünal da kenarda bekliyor. Alex'te de ciddi form düşüklüğü var. Ama her maçta 11'de. Bir kez bile yedek kalmadı.

* Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde bulunuyor. Bursaspor da 1 maçı eksik olmasına rağmen Fener'in 1 puan önünde. Sarı-Lacivertli ekip bir geri dönüş yapabilir mi? Şampiyonluk şansı devam ediyor mu?

Fenerbahçe seri yakalarsa elbette şampiyonluk şansına sahip olabilir. Üstelik Galatasaray ile maçı da var. Beşiktaş da şampiyonluktan bahsediyor. Ligin bitmesine de daha 11 hafta var. Ancak Fenerbahçe'de sorun var. Fenerbahçe'nin bu anlayışla ligde bir seri yakalayacağına ben şahsen inanmıyorum. Bu bakımdan da şampiyonluk şansını rakiplerinden daha az görüyorum.

* Hafta sonunda Antalyaspor maçı var. Herkes bu maça "Olmak ya da olmamak" gözüyle bakıyor. Sizin bu maçla ilgili görüşünüz nedir? Alex'siz Fenerbahçe kazanabilecek mi?

Ben Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u yeneceğini tahmin ediyorum. Ama yense bile bunu galibiyet serisine çevirir mi işte orada ciddi kuşkularım olduğunu daha önce belirtmiştim.

DAUM GİTSİN Mİ KALSIN MI? - ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE'DE OYNADI, BEŞİKTAŞLI OLDU

ONUN HAKKINDA ÖLDÜ DENİLDİ AMA O DİRİLDİ

FENERBAHÇE'NİN YÜKSELEN YILDIZI

SERVET ÇETİN'İN ÖYLE BİR HAYAT HİKAYESİ VAR Kİ...

HASAN ŞAŞ'IN REKORUNU KİM KIRACAK?