Hakan Şükür alay konusu oldu

Paralel hakimlerin hukuksuz tahliye girişimlerinin başarısız kalmasının ardından Twitter'da paylaştığı Deniz Gezmiş fotoğrafıyla tepkisini göstermeye çalışan Hakan Şükür alay konusu oldu.

Giriş Tarihi 28 Nisan 2015, 00:00 Güncelleme 28 Nisan 2015, 13:41
Hakan Şükür alay konusu oldu

İÇİNDEKİLER

"Paralel yapı" soruşturmaları kapsamında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın da aralarında bulunduğu tutukluların Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen tahliye kararının yok hükmünde sayılmasının ardından, paralel örgüte yakın çevre yine meydana çıktı. Sosyal medyada adalet ve özgürlükten dem vuran paralel örgüt mensupları yargıya darbe girşiminin sonuçsuz kalmasına tepki gösterdi.

HAKAN ŞÜKÜR ALAY KONUSU OLDU

Kararın yok hükmünde sayılmasına ilginç bir tepki de paralel örgüte yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür'den geldi. Twitter hesabından Deniz Gezmiş paylaşımı ile yargıda yaşanan son tartışmalara katılan Hakan Şükür, sosyal medyada alay konusu oldu.

DENİZ GEZMİŞ FOTOĞRAFINA TEPKİ
'Paralel yapı'dan yana tavır sergilemek adına Türkiye'de komünizm akımının sembolü olan bir ismi tercih etmesi, Şükür'ün hem sağ hem de sol görüşlü kullanıcılar tarafından 'ti'ye alınmasına sebep oldu. Hakan Şükür, Deniz Gezmiş'in mahkemede çekilen ve altında "Hakim: Neye gülüyorsun? Deniz Gezmiş: Duvarda adalet yazıyor ona gülüyorum" diyalogu bulunan fotoğrafını paylaşarak, "Şimdi de duvarlarda adalet değil 'saray' yazıyor Deniz!" diye yazdı.

"HAKAN YOLDAŞ" TEPKİSİ
Hakan Şükür, tweeti üzerine bazı kullanıcılardan "Hacı tebrik ederim bunu paylaştığın için, defansa geçen golcü gibisin. Yardıma gelmen iyi mi yok tek kale mi maç?", "Hakan Yoldaş", "ooo paralel devrimcilik alırım bir dal" gibi tepkiler aldı.