Burak'ın yaşam Koç'u!

Burak Akbay, aklı Gülen'den, parayı patronlardan aldı! Gazetesi Sözcü'de her gün yalan attı. Ancak son iftirası olan "Bağ-Kur" haberinde çakıldı. SGK'da stajyer bir memurun bilebileceği uygulamayı 'devlete borç' diye yazıp vatandaşı kandırdı! Ancak TAKVİM'e yakalandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2014 Güncelleme 10 Aralık 2014, 02:27
Burak’ın yaşam Koç’u!

İÇİNDEKİLER

Türkiye son 12 yılda sınırları aştı. "Eski"nin köhnemiş zihniyetinden kurtulup hem ekonomik hem de siyasi anlamda zirveye ulaştı! Türkiye değer kazandıkça patronlar da altın dönemini yaşadı. Dev holdingler, servetlerine servet kattı. Ancak Yeni Türkiye'den korkan kaos lobisi, düğmeye bastı. Gezi olaylarından 17 Aralık'a kadar yıkıcı her türlü eyleme arka çıktı. Bu lobinin içinde yer alan para babaları da "maşa" kullandı.

UTANMA SIKILMA YOK

Bunun en çarpıcı örneği, Sözcü'de yaşandı. Aklı, hocası Fethullah Gülen'den parayı da patronlardan alan Burak Akbay, gazetesinde haber diye iftira yayınladı. Koç, Sabancı ve Doğuş'a kadar dev holdinglerin para yağmuruna tuttuğu Burak Akbay, hizmette sınır tanımadı. Yalan haberlerle dar gelirlileri kışkırttı. Bunun son örneği ise dünkü gazetede vardı. Vergi yüzsüzü Burak Akbay, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ailesini utanmadan hedef aldı.

BİLAL ERDOĞAN : İFTİRA VE YALAN

Gecikmiş primleri "Devlete borçları var" diye manşet yaptı. Oysa borç diye yazdığı bu rakamlar, her vatandaşın dosyasında olabilecek cari borçlardı. Asgari ücretten hesaplanan prim, yaklaşık 400 TL'den başlıyordu. Yani Burak Akbay ve Sözcü'sü sıradan 1 aylık prim ödemesini borç gibi gösterip algı operasyonu yaptı! Ancak sıradan bir sosyal güvenlik memurunun bilebileceği bu sistemi haber diye yazan Sözcü, gülünç duruma düştü... Bilal Erdoğan avukatı Ahmet Özel aracılığıyla iftirayı yalanladı. Açıklamada, "Müvekkillerimin, kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı yasa kapsamında yapılandırılması yapılan ya da yapılacak olan herhangi bir borcu bulunmamaktadır" denildi. Öte yandan TAKVİM, Burak Akbay ve ailesinin imza attığı vergi yüzsüzlüğünü belgelemişti. Akbay ile eşi ve annesinin kullandığı AUDİ ve Mercedes marka araçlara, ödenmemiş vergi borçları yüzünden haciz konmuştu.