"Paralel çete hüsrana uğradı"

HSYK seçim sonuçları A Haber ekranlarında sıcağı sıcağına değerlendirildi...

Giriş Tarihi 12 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 13 Ekim 2014, 00:13
Paralel çete hüsrana uğradı

İÇİNDEKİLER

HSYK seçimlerini A Haber'de yorumlayan Güneş gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, ve Gazeteci Cem Küçük paralel örgütle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

EMNİYET AYAĞI NASIL DÖKÜLDÜYSE YARGI AYAĞI DA DÖKÜLECEK

Türkiye 17 25 aralık darbe girişimlerinde hep bir darbe süreçlerinden geçtiğini ve örgütün bir sürü girişimleri olduğunu vurgulayan Cem Küçük, "Bu yapı emniyet ayağından darbe yemişti. Bu çetenin yargıdan temizlenmesi gerekiyordu. Devlet dairelerinde kendilerine engel gördükleri herkesi dışlayan bu çete en büyük darbeyi bugün yedi. Paralel çete yoktur diyenler şu anda hüsrana uğramış durumda. Şimdi polis ayağı nasıl döküldüyse yargı ayağı da dökülecek" dedi.

YARIN UTANMADAN HUKUK BİTMİŞTİR YAZACAKLAR

Hem içte hem dış medyada hukuk bitmiştir diye utanmadan yazılar yazacaklar. Artık bunların da meşruiyeti kalmadı. Türkiye'yi okumayı öğrensinden gerçi 30 Mart'ta ve 10 Ağustos'ta darbeyi yediler ama bir darbe de şimdi geldi..

DOĞAN MEDYA VE PARALEL MEDYANIN OYUNLARI DA TUTMAYACAK
Geçmiş yıllarda hayatı karatılan hakim ve savcılar oldu. Bunların durumlarının da düzeltilmesini istiyorum. Paralel yapının tabanında olan insanlar varsa onlar da bu yoldan dönsünler. Doğan medya da bir şeyler yapmaya çalışıyor paralel medya bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmayacak.

MURAT KELKİTOĞLU: BU YAPININ BÜTÜN YAPTIKLARI DEŞİFRE OLACAK
Güneş gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, HSYK seçimlerinin bağımsız yargıya dönüşmesinin ardından Paralel Çetenin bütün pisliklerinin ortaya döküleceğini söyledi ve "Paralel örgütün hegemonyasından kurtulan bu tablo bugüne kadar sesini çıkaramayan bir çok savcı ve hakim bu örgütün bütün yaptıklarını deşifre edecektir" diye belirtti.

BÜTÜN BUNLARDAN HESAP SORULACAK
HYSK seçimlerinden çıkan başka bir sonucun da olduğunu söyleyen Kelkitlioğlu, "YARSAV'ın böyle buhar olması paralel yapıyla birlikte hareket etmesidir. Ne kadar şantaj yaparsanız yapın bu tehdit ve şantaj tutmadı. Şimdi bütün bunlardan hesap sorulacak. Hakim ve savcılar çıkacaklar ve muhakkak bütün yapılan oyunları deşifre edeceklerdir." şeklinde konuştu