Karşı gazetesi kapandı

Gülen örgütünün finanse ettiği ve 30 Mart seçimlerine odaklı kurulduğu iddia edilen Karşı gazetesi bugün son kez okuyucularıyla buluştu. Karşı gazetesinin kapatılacağı kararının açıklanmasının ardından sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Giriş Tarihi 13 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 14 Nisan 2014, 01:09
Karşı gazetesi kapandı

İÇİNDEKİLER

9 Şubat Pazar günü yayın hayatına başlayan ve "Yalana Karşı Gerçeğin Gazetesi" sloganıyla okuruyla buluşan Karşı Gazetesi kapandı.

İmtiyaz sahibi Turhan Ababey gazete çalışanlarına yarın çıkacak sayıyla gazetenin yayın hayatının sona ereceğini açıkladı.

Gazetede ilk şok 17 Aralık yolsuzluk operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ali Ağaoğlu'nun tam sayfa ilanının gazetede yayınlanmasının ardından yaşanmış,gazetenin yazarlarından Şebnem Sönmez, Ece Zereycan, İhsan Eliaçık ve Deniz Evin sosyal medya aracılığıyla gazeteden ayrıldıklarını duyurmuştu.

Ardından İnsan Kaynakları Müdürü Deniz Çelik ve Reklam Müdürü Saynur Okuroğlu gazeteyle yollarını ayıran isimler olmuştu.

Son olarak ise Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Eren Erdem istifa etmiş, yerine yayın koordinatörü Kutlu Esendemir Genel Yayın Yönetmeni olarak atanmıştı.

Peşpeşe gelen istifa ve işten çıkarılmaların ardından zor duruma düşen Karşı gazetesi son sayısı ile piyasaya çıktı.

KAPANACAĞI HABERLERİNİN ARDINDAN TWITTER YIKILDI
Karşı gazetesinin kapatılacağı haberlerinin ardından twitter'da birbirinden ilginç yorumlar yapıldı.

İşte o tweet'lerden bazıları
- KARŞI gazetesi kapanıyormuş. Daha inlerine girecektik. Bu ne biçim inmiş, girmeden kapanıyor.

- 30 Mart seçim sonuçları, 17 Aralık ihanet operasyonunun en çaylak yayın organı Karşı Gazetesi'ni de vurdu.
Son baskı yarın.

- Kısa bir süre önce Gülenistler ile Kemalistler tarafından ortak kurulan, yayın ilkesi iftira ve yalan olan Karşı Gazetesi kapanıyor.

- 17Aralık darbesini körüklemek için çıkan Karşı Gazetesi yarın kapanıyomuş. Dersanelerde kapanıyo.Cemaatle CeHaPede kapansın iş tamamdır:)

- "9 Şubat 2014"de yayın hayatına başlayan Karşı Gazetesi, operasyonların, tapelerin bitmesinin ardından "14 Nisan 2014"de kapandı.

- Seçim bitti, gazete bitti.. Paralelcilerin paravan gazetesi 'Karşı'nın son sayısı yarın çıkıyormuş."

- Karşı Gazetesi yarın son sayısını çıkarıp tarihe gömülecek. Gezi Ruhu + cemaat birleşti 3 ay dayanamadılar

Yalana ve iftiraya doymadılarYalana ve iftiraya doymadılar