Korkunç saldırı

Ziraat Bankası'ndan reklam alamayan Sözcü, para hırsıyla kime, nasıl saldıracağını şaşırdı. Gazete, muhalif Hürriyet ile her gün hükümetle çatışan cemaatin gazetesi Zaman'ı bile 'yandaş' olmakla suçlayıp, ilanlarda fotoğrafları kullanılan vatandaşı da 'korkunç' diye aşağıladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2013 Güncelleme 23 Kasım 2013, 16:09
Korkunç saldırı

İÇİNDEKİLER

Para derdine düşen Sözcü Gazetesi bu hırsla herkese saldırdı. Ziraat Bankası'ndan reklam alamayan Sözcü dünkü yayınıyla adeta çıldırdı. Gazete kime nasıl saldıracağını şaşırırken, muhalif Doğan Grubu gazeteleri ile hükümet alehine yayın yapan cemaatin gazetesi Zaman'ı bile 'yandaş' ilan etti. İlan alan gazetelere 'yandaş' diye saldıran Sözcü, bu kategoriye Hürriyet, Posta, Milliyet, Vatan ve Zaman'ı da dahil etti.

VATANDAŞA SAYGISIZLIK
Sözcü en büyük saygısızlığı ise vatandaşlara karşı yaptı. Ziraat Bankası'nın ilanlarında fotoğrafları kullanılan her kesimden vatandaşa 'korkunç' diyerek saldıran Sözcü, "Fotoğraflardaki yüzler korku flimlerini aratmadı" ifadelerini kullandı. Vatandaşa 'korkunç' diyen Sözcü kendisinin 'korkunç' bir hata yaptığını farketmedi. Ziraat Bankası 150. yılı dolayısıyla gazetelere ilanlar veriyor. Bu ilanlarda toplumun değişik kesimlerinden insanların fotoğrafları yer alırken bankanın son dönemde yaptığı değişim vurgulanıyor. Ziraat Bankası bu ilanları Türkiye'de yayın yapan büyük gazetelerde yayınlattı. Fakat Sözcü'de yayınlanmadı. Bu durum gazeteyi adeta çıldırtırken, para hırsı, kendi vatandaşının fotoğrafına 'korkunç' diyecek boyutlara kadar götürdü. Dün birinci sayfasında ilandaki fotoğrafları yayımlayan Sözcü, 'korkunç ilanlar' diyerek vatandaşı küçük görmeye çalıştı. Gazete Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ı da halkın parasını 'çarçur' etmekle suçladı. Oysa banka Aydın'ın döneminde çok önemli bir dönüşüm çalışması başlatarak, hem kârlılığını hem de büyümesini sürdürdü. Banka kârını geçen yıla göre yüzde 37 artırdı. Ziraat Bankası bu yılın ilk 9 ayında 2 milyar 576 milyon lira ve 3. çeyrekte de 782 milyon lira kâr elde etti. 150. yıl dolayısıyla 150 yeni şube açma hedefi koyan banka böylece işsiz gençlere istihdam kapısı olmayı da sürdürüyor.

Star gazetesine de saldıran Sözcü'ye sert cevap. İşte Star'ın o haberi;
Star gazetesine iğrenç iftiraStar gazetesine iğrenç iftira