Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 17 Eylül 2021

17 Eylül günlük burç yorumları

KOÇ
Flört aşamasında olan Koç'lar partnerinin potansiyelini zorlamadan sabırla beklemeli. Duygusal konularda başarı yoğun emek ve sabır neticesinde gelebilir.

BOĞA
Aşk hayatınızda atacağınız adımlar uzun vadeli ilişkiler getirebilir. İş konusunda kendinizi güzel girişimler içerisinde bulabilirsiniz.

İKİZLER
Zamanınızın çoğunu kendinize ayırmak, önceliklerinizi belirlemek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kısa süre uzaklaşmak size iyi gelebilir.

YENGEÇ
Son zamanlarda işiniz konusunda vizyonunuzu genişletecek yeni ilhamlarla dolabilir ve onlarla yeni planlamalar yapabilirsiniz.

ASLAN
Özgür iradenizle adım atmak ve sevdiğinizi yapmak bugün oldukça önemli olacak. Kalbinize ve sezgilerinize kulak verin.

BAŞAK
Aşk hayatınızda fırsatların sizinle olduğu bir gündesiniz. Güvence verebilme potansiyeliniz ve gerçek sevginiz karşı cinsin içini ısıtacak.

TERAZİ
Bugünlerde sosyal ortamlarda kendinizi göstermeyi tercih edebilirsiniz. Tarafsızlığınızı korumak isteyebilirsiniz, bunun için çaba gösterin.

AKREP
Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve çevrenize de verimli olabileceğiniz bir gündesiniz. Dostlarınıza vereceğiniz ilham ve fikirler size iyi hissettirebilir.

YAY
Kişisel gelişiminizin bir parçası da sorumluluklarınız olacağı için kendinizi yapmak istediklerinizi planlarken bulabilirsiniz, akşam saatleri çok düşünebilirsiniz.

OĞLAK
Bazı kişilere iyilik de yapmak isteyebilirisiniz. arkadaşlarınızla bir arada bulunmak, onlarla fikir alışverişi yapmak ve onlara zaman ayırmak size çok iyi gelebilir.

KOVA
Kendinizi duygusal olarak hazır hissetmediğiniz konularda zorlamamalı ve sadece güvence ihtiyacınız üzerinden kararlar almamalısınız.

BALIK
Sosyal ortamlarda kendinizi güvende hissedebileceksiniz. Sadece mantığınıza değil kalbinize de güvenmeyi seçip olaylara farklı çerçeveden bakabilmelisiniz.