Başkan Erdoğan, AK Parti Teşkilatı’na seslendi! Muhalefetin eleştirilerine cevap verdi

Başkan Erdoğan, AK Parti Teşkilatı’na seslendi muhalefetin eleştirilerine cevap verdi: Kılıçdaroğlu, memurları tahrik için 3600 ek göstergeyi diline dolamış. Önümüzdeki yıl sonuna kadar bu mesele çözülecek. Hem CHP hem de ülke siyaseti açısından (Kılıçdaroğlu) vahim bir durumda. Bize düşen Allah şifa versin deyip işimize bakmak. ABD, İngiltere, Almanya, akaryakıtta müflis durumda. Adamlar benzin, kamyon şoförü bile bulamıyor. Bunları görmüyor musun? 2023'e yaklaştıkça partimize saldırılar artacak. Meclis ve Cumhurbaşkanlığı'nda yeniden sorumluluk üstleneceğiz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2021 Güncelleme 08 Ekim 2021, 07:01
Başkan Erdoğan, AK Parti Teşkilatı’na seslendi! Muhalefetin eleştirilerine cevap verdi

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Şu açıklamaları yaptı:

CHP Genel Başkanı'nın yeni anayasa ile ilgili tutarsızlıklarını anlatmıştım. Kılıçdaroğlu bu durumdan çok alınmış. Ortada hem CHP hem de ülke siyaseti açısından acilen müdahale edilmesi gereken bir durum var. Bize düşen Allah şifa versin deyip kendi işimize bakmaktır.

Bu zat önceki gün enerji fiyatlarını diline dolamıştı. Adamlar şu anda benzin bulamıyor. Amerika başta olmak üzere Almanya, İngiltere akaryakıtta müflis durumda. Kamyon şoförü bile bulamıyorlar.

2023'te milletimizin teveccühüne bir kez daha nail olarak Meclis'te ve Cumhurbaşkanlığı'nda yeniden sorumluluk üstlenmeyi başaracağız. Gözü de gönlü de başka yerlere çevrili bu yeminli ülke düşmanlarına hak ettikleri cevabı vereceğiz. Çok yoğun çalışacağız, durmak yok. Bize kibir yakışmaz, biz tevazu ordusuyuz.

Pek çok şehrimizde yeni OSB'lerin kuruluşlarından kapasite büyümelerine kadar güzel gelişmelerin yaşandığını biliyoruz. Yıllardır aynı yalanlarını tekrarlamaktan usanmayanların maskelerini tekrar tekrar indirmek zorundayız.

PUTİN'E TEBRİK
Başkan Erdoğan, dün Rus lider Putin ile telefonda görüştü. Putin'in doğum gününü kutladı. İki lider ayrıca bölgesel konular ve Türkiye-Rusya ilişkilerini ele aldı.

ANNEM...
Başkan Erdoğan'ın, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatının 10. yıldönümünde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım duygulandırdı. Erdoğan, annesiyle beraber olan fotoğrafını "Annem..." notuyla paylaştı.