Galatasaray harekete geçti! Hedef Vlasic

Cimbom, Belhanda’nın yerine düşündüğü Vlasic için düğmeye bastı. Yöneticilerden Şükrü Hanedar İngiltere’ye giderek Everton’la görüşecek. 20 yaşındaki futbolcuyu Fatih Terim de çok istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2019 Güncelleme 24 Mayıs 2019, 07:57
Galatasaray harekete geçti! Hedef Vlasic

İÇİNDEKİLER

G .Saray'da gözler Nikola Vlasic'e çevrildi... Belhanda'yı astronomik bir rakama satması an meselesi olan Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz sezonu CSKA Moskova'da geçiren 20 yaşındaki Hırvat futbolcuyu Belhanda'nın yerine transfer etmek için düğmeye bastı. Bu transfer için yönetici Şükrü Hanedar görevlendirildi.

EVERTON İLE GÖRÜŞÜLECEK
Şükrü Hanedar'ın İngiltere'de Everton Kulübü yöneticileri ile bir görüşme yaparak Vlasic'in 1 yıllığına kiralanmasını isteyeceği öğrenildi. Bu transferi Teknik Direktör Fatih Terim'in de çok istediği öne sürüldü.

İNGİLTERE'DE OYNAMASI ZOR
Yeni sezonda İngiliz kulübünde oynama ihtimali zayıf olarak görünen Hırvat yıldız geçtiğimiz sezon CSKA Moskova'da oynadığı 31 karşılaşmada 8 gol, 7 asist yaparak başarılı bir performans sergiledi.

GELİŞMELERİ YAKINDAN İZLİYOR
Hırvatistan'da geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen Vlasic'in de Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması nedeniyle Galatasaray'a sıcak baktığı ve gelişmeleri yakından takip ettiği belirlendi.