Yeni sağ bek sambacı

Cimbom, Shakhtar Donetsk'te forma giyen İlsinho ve Atletico Mineiro'da oynayan Marcos Rocha üzerinde yoğunlaştı. Dış İlişkiler Sorumlusu Cenk Ergün 2 yıldızdan birini bitirmek için düğmeye bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2015 Güncelleme 15 Haziran 2015, 00:26
Yeni sağ bek sambacı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde atağa kalktı. Yeni sezonda başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 kulvarda iddialı bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılı yöneticiler forvet ve orta saha dışında savunmayı güçlendirmek için de kolları sıvadı. Özellikte sağ bekte Tarık'ın yetersiz kalması, Sabri'nin istikrarsız futbolu yönetimi iyi bir sağ bek transfer etmek için harekete geçirdi. Dış İlişkiler Sorumlusu Cenk Ergün'ün yürüttüğü sağ bek arayışlarında özellikle 2 Brezilyalı futbolcu üzerinde görüş birliğine varıldı. Galatasaray Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'te oynayan 29 yaşındaki İlsinho ve Brezilya'da Atletico Mineiro'da forma giyen 26 yaşındaki Marcos Rocha'yı listenin en başına aldı. İlsinho'nun kulübüyle sözleşmesi bittiğinden bu oyuncuya bonservis bedeli ödenmeyecek. Rocha'nın ise 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

CENK ERGÜN BU TRANSFERDE TAM YETKİLİ
ILSINHO'ya herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyeceği için Rocha'ya göre bir adım önde olduğu öne sürüldü. Dış İlişkiler Sorumlusu Cenk Ergün'ün hem İlsinho'nun menajeriyle, hem de Rocha'nın menajeri ve kulübüyle görüşmelerini büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü belirlendi. Bu transferin en kısa süre içinde bitmesi bekleniyor.

İLSİNHO'NUN BONSERVİSİ ELİNDE
GALATASARAY' ın transfer listesinde yer alan Shakhtar Donetsk'li İlsinho 3 sezondur bu takımda forma giyiyor. Kulübüyle sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız futbol hayatına Palmeiras'ta başladı. Burada 4 sezon oynayan İlsinho ülkesinde Sao Paulo ve Internacional gibi üst
düzey kulüplerde de top koşturdu.