Milliler Ata'nın huzurunda

Ay-Yıldızlı ekibimiz İsveç maçı öncesinde Anıtkabir'e çok anlamlı bir ziyarette bulundu... TFF Başkanvekili Ufuk Özerten, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2014 Güncelleme 06 Mart 2014, 00:10
Milliler Ata’nın huzurunda

İÇİNDEKİLER

İsveç ile Ankara'da dün akşam özel maçta karşı karşıya gelecek A Milli Takımımız, müsabaka öncesinde Anıtkabir'e bir ziyaret gerçekleştirdi ve Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

SAYGI DURUŞU YAPILDI
Anıtkabir ziyaretinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk Özerten ve Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Tekin ile milli takım teknik heyeti ve futbolcular hazır bulundu. Aslanlı yoldan geçerek Anıtkabir'e gelen kafile, burada Atatürk'e saygı duruşunda bulundu. Özerten, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu ve Anıtkabir Özel Defteri için kısa bir yazı kaleme aldı.

SİZİ ÖZLÜYORUZ
Özerten yazısında, "Yüce Atatürk, TFF ve A Milli Takım olarak, ilke ve inkılâplarınızın yılmaz bekçisi olduğumuzu hiç kimsenin unutmaması gerektiğini ve Gençliğe Hitabenizin her satırını hiçbir zaman unutmayacağımızı bütün kalbimle temenni ediyorum. Nur içinde yatın. Sizi her zaman özlüyoruz" ifadesini kullandı.