Kupanın yeri bile hazır

UEFA'nın F.Bahçe'yi Disiplin Kurulu'na sevketmesi sonrası Başkan Hacıosmanoğlu, "Kupanın yeri bile hazır" ifadesini kullandı. Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, "Adalet geç de olsa yerine ulaşıyor" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2013 Güncelleme 11 Haziran 2013, 00:54
Kupanın yeri bile hazır

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da ümitler yine yeşerdi... 2010-2011 sezonunda lig şampiyonluğunun kendilerine verilmesi için uzun süredir büyük mücadele veren Bordo-Mavililer'in UEFA'nın dün aldığı kararla umutları yeniden arttı. UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Disiplin Kurulu'na sevketmesi üzerine Trabzonspor'da gözler UEFA'nın vereceği karara çevrildi. Seçim vaatleri sırasında, "Başkan olursam bir ay sonra o kupa Trabzon'a gelecek" diyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun UEFA'nın dünkü açıklamasından sonra umutlandığı öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun yakın çevresine, "O kupa buraya gelecek. Kupanın yeri bile hazır. Trabzonspor 2010-11 sezonunda tartışmasız ligin şampiyonudur. Ancak bizim hakkımız yenmiş ve alınterimizle aldığımız şampiyonluk görmezlikten gelinmiştir. Seçimi kazanmadan önce bu işin peşini asla bırakmayacağımı söylemiştim. UEFA'nın ikinci kez Fenerbahçe'yi Disiplin Kurulu'na sevketmesi şike kararının verileceğinin en büyük göstergesi" diye konuştuğu öğrenildi.

'EMEK HIRSIZLARI' YAKIŞTIRMASINI YAPMIŞTI
Başkan olduktan sonra Fenerbahçe ve Başkan Aziz Yıldırım'ı ima ederek 'Emek hırsızları' yakıştırması yapan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun UEFA'nın aldığı karardan sonra gelişmeleri yakından takip ettiği ortaya çıktı. Trabzonspor'un 2010-11 sezonunun şampiyonu olarak ilan edilmesi gerektiğini savunan başkanın kararın bir an önce sonuçlanmasını istediği öne sürüldü.

ÇAKIROĞLU: ADALET GEÇ DE OLSA TECELLİ EDİYOR
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu ise şunları söyledi: "UEFA ile ilgili gelişmeler bizim için sürpriz değil. Başından beri takip ediyoruz. Geldiğimiz günden beri takip ediyoruz. Başkanımız yurt dışında olduğundan bu konuları enine boyuna konuşucağız. Adalet geç de olsa yerine ulaşıyor. Bu bizi mutlu ediyor. Trabzonspor haklı olduğu davada hakkını er geç alacak"

TRABZONSPOR'DA BÜYÜK HEYECAN
UEFA'nın F.Bahçe'yi Disiplin Kurulu'na sevketmesi Trabzonspor'un 2010-11 sezonunun şampiyonu olarak ilan edilmesi umutlarını artırdı. Eski başkan Şener kupanın yerini bile ayırmıştı.

BAŞKAN HABERİ PANELDE ÖĞRENDİ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA'nın Fenerbahçe'yi Disiplin Kurulu'na sevketmesi haberini Bosna Hersek Üniversitesi'nde yapılan panel öncesi aldı.

ÇOK MUTLU OLDU
Hacıosmanoğlu'nun alınan karardan sonra "Adalet yerini bulacak" dediği öğrenildi.