Haydi aslanım başka kapıya

Sezon başında maçlarını TT Arena'da oynamak için ezeli rakibinin kapısını çalan, ancak ret cevabı alan Beşiktaş, Arena'nın zemini hazır olmadığı için Devler Ligi'ndeki Schalke maçını İnönü'de oynamak isteyen G.Saray'a, "Olmaz" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2013 Güncelleme 27 Şubat 2013, 02:10
Haydi aslanım başka kapıya

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ile Galatasaray arasında sezon başında Türk Telekom Arena konusunda yaşanan polemikler bir başka boyut kazandı. Sezon başında ezeli rakibi Galatasaray'ın kapısını defalarca çalan Beşiktaş, İnönü Stadı'nın yenilenmesi kapsamında maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak istediğini belirtmiş, ancak her seferinde geri çevrilmişti. Sarı- Kırmızılılar, devreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Spor Bakanı Suat Kılıç girse de geri adım atmamıştı.

ŞİMDİ ROLLER DEĞİŞTİ...
Sezon başındaki roller, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile yapacağı karşılaşma öncesi ise değişti. Sarı-Kırmızılılar, Türk Telekom Arena'nın zemini hazır olmadığı için bu maçı İnönü'de oynamak istediklerini Beşiktaş'a iletti. Beşiktaş yönetiminin cevabı ise netti: "Sezon başında bize karşı olan tavrınızı unutmadık. Camiamız da unutmadı. Stadımızı size veremeyiz."

ÖZTÜRK GERGİNLİĞİ
Galatasaray yöneticisi Adnan Öztürk, sezon başında stat konusundaki açıklamalarıyla ortamı germişti.

İNÖNÜ STADI'NIN ADI TARİH OLACAK!
Nisan sonunda yenilenecek İnönü Stadı'nın yeni adının ne olacağı belirsizliğini korurken İnönü isminin kullanılmayacağı öğrenildi. Yeni isim sponsorlarla yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanacak.

Ali ERDOĞAN