Öykü Çelik yine kural bozmadı!

Daha önce iş dünyasından Serhan Adalı ve Can Kıraç gibi isimlerle aşk yaşayan Öykü Çelik, yine kural bozmadı. Güzel oyuncu, şimdi de kalbini Ankaralı işadamı Mertay Türk’e kaptırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2018 Güncelleme 25 Kasım 2018, 07:56
Öykü Çelik yine kural bozmadı!

İÇİNDEKİLER



Güzel
oyuncu Öykü Çelik, aşk hayatındaki hızıyla şaşırttı. 2014'te Bursalı işadamı Ahmet Murat Çakan'la evlenen Çelik, bir buçuk yıl sonra boşanınca da gönlünü bir diğer işadamı Serhan Adalı'ya kaptırmıştı. Adalı'yla bir yıllık aşkı evliliğe doğru giderken sürpriz şekilde ayrılan Çelik'in işadamından şiddet gördüğü iddia edilmişti.



2 AYLIK SUSKUNLUK
31 yaşındaki oyuncu, bu yılın başında da Can Kıraç adlı gençle aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz yaz birlikte Avrupa'yı gezen ikilinin ilişkisi, Eylül'de bitti. İki aydır özel hayatında suskun kalan Çelik'in sessiz sedasız yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.



Kıraç'la ayrılığıyla şaşırtan Çelik, vakit kaybetmeden de gönlünü Ankaralı işadamı Mertay Türk'e kaptırdı.

PAYLAŞIMI YAKTI
ŞA-RA Grup Yönetim Kurulu Üyesi olan Türk ile ilişkisini gözlerden uzak yaşayan oyuncu, yeni sevgilisiyle paylaşım yapmaktan kaçındı. Aşkı ise genç işadamının güzel oyuncuyla geçtiğimiz günlerde fotoğrafını sosyal medyada paylaşması gün yüzüne çıkardı. Bu arada Çelik'in yeni aşkını da iş dünyasından bulması dikkat çekti.

DOĞAN SAVAŞ