Çapkınlıkta 'Bilgili'!

2015’te evlenip boşandığı Nazlı Çelik’le yeniden barıştığı konuşulan Serdar Bilgili’nin uslanmaya niyeti yok. Ünlü işadamı, önceki akşam da iki güzelle Boğaz’da baş başa yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2017 Güncelleme 13 Mayıs 2017, 02:00
Çapkınlıkta ’Bilgili’!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili, çapkınlığın kitabını yazmaya devam ediyor... İlk eşi Ebru İpekçi'den Lal isminde bir kızı olan işadamı, ikinci evliliğini ise 2015'te Nazlı Çelik ile yaptı. Güzel haber spikeriyle 6 ay sonra boşanan ancak geçtiğimiz aylarda yeniden aşk yaşamaya başlayan Serdar Bilgili, önceki akşam Bebek'te çapkınlık turundaydı. Bebek Balıkçısı'nda iki güzelle yemek yiyen Bilgili, mekanda 4 saat kaldı. Bilgili ve arkadaşları, 01:30'da mekandan çıktı. Lüks aracını kapıya yanaştıran ve muhabirlerin kendilerini görüntülediğinden habersiz olan işadamı, flaşların patlamasıyla içeri kaçtı. İş adamının yemek yediği kumral ve sarışın iki güzel, kendilerini hızla arabanın içine attı.

TOPLAM 4 ÇOCUĞU VAR!..
Sarışın güzel arabanın içinde elleriyle yüzünü gizlerken kumral kadın ise rahat tavırlar sergiledi. Yaklaşık 10 dakika Serdar Bilgili'yi bekleyen ikili, işadamı dışarı çıkmayınca Serdar Bilgili'ye ait araçla oradan ayrıldı. Mekan içinde beklemeye devam eden Bilgili ise yarım saat sonra bir başka araçla evine gitti. Bu arada yıllar önceki aşkı Fransız Amelia Latournald'dan Ali isminde bir oğlu olan Bilgili'nin, geçtiğimiz yıllarda Aysel Yolaçan'dan bir çocuğu daha olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü işadamının, önceki günlerde de Los Angeles'ta aşk yaşadığı bir kadından da 1 çocuk sahibi olduğu olduğu iddia edilmişti.


Eski eşi Nazlı Çelik'le yeniden barıştığı konuşulan Bilgili, son çapkınlığıyla Çelik aşkında geri dönülmez bir yola girecek!


Sarışın ve kumral güzelle peş peşe mekandan çıkan Serdar Bilgili, gazetecileri fark edince apar topar içeriye kaçıp basın mensuplarının gitmesini bekledi.


ARABAYLA KAÇIRTTI
Güzellerle yemek yediği mekanın önüne lüks aracını sıfır yanaştırıp koruma ordusunu da devreye sokan Bilgili, gazeteciler yüzünden güzellerden ayrı düştü.

Doğan SAVAŞ