Ölüme kılpayı!

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, Nice’te yaşanan terör saldırısından kılpayı kurtuldu. Melisa Aslı Pamuk da Nice’teydi. Özge Özder ise kente son anda gidemedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2016 Güncelleme 16 Temmuz 2016, 00:00
Ölüme kılpayı!

İÇİNDEKİLER

Tüm dünyayı yasa boğan Fransa'nın Nice kentinde önceki gece yaşanan terör saldırısından kılpayı kurtulanlar arasında yakından tanıdığımız isimler vardı... Rol aldığı dizideki 'Koriş' karakteriyle çok sevilen Onur Büyüktopçu, saldırısı sırasında oradaydı. Olay anında menajeri ile telefonla konuşan Büyüktopçu, "İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar. Eve sığınacağız gidemiyoruz" dedikten sonra telefonu kapattı.

'HEMEN ARKASINDAYDIK'
Ünlü oyuncudan uzun süre haber alınamaması, sevenlerini korkuttu. Onur Büyüktopçu, yüreklere su serpen açıklamayı ise dün öğle saatlerinde sosyal medya hesabından şöyle yaptı: "Olayın olduğu yerin hemen arkasındaydık ama merak etmeyin, çok iyiyim." Saldırının yaşandığı sırada Nice'te bulunan bir diğer isim de Melisa Aslı Pamuk'tu. Güzel oyuncu da iyi olduğunu söyleyerek sevenlerine rahat bir nefes aldırdı. Bir festival için Fransa'ya giden Özge Özder ise Nice kentine son anda gidemedi ve belki de bu sayede tesadüf eseri saldırıdan kurtuldu...

HABER ALINAMADI
Saldırı sırasında menajeriyle konuşan Onur Büyüktopçu, "Yanımızda insanlar ölüyor" diyerek telefonu kapattı. Uzun süre haber alınamayan ünlü oyuncu, dün öğlen iyi olduğunu açıkladı.

TESADÜFEN GİTMEDİ
Katıldığı bir festival için Fransa'ya giden Özge Özder, son anda Nice kentine gitmedi. Güzel oyuncu, "Tesadüfen yaşamaya devam ediyoruz" dedi.

PAMUK DA ORADAYDI
Ekranların güzel oyuncusu Melisa Aslı Pamuk da saldırının olduğu sırada Nice'teydi. Pamuk, olaydan hemen sonra ailesini arayıp iyi olduğunu söyledi.

TERÖRE FRANSIZ KALMADIK
Ayşegül Aldinç: Fransa'nın tedirginliği boşa değilmiş. Burada önlem alıp orada teröre yakalandılar... Görüntüler korkunç... Yazık çok yazık!
Sibel Can: Acının dili, dini, rengi, ırkı yok.. Yine dünyanın başka bir köşesinde masum insanlar öldü.
Gülben Ergen: İnsanlar öldürüldükçe… İnsanlık ölüyor...
Özge Ulusoy: Dünyanın geldiği sevgisiz ve hatta nefret dolu yer dehşet verici… Üzgünüm… Lanet olsun teröre..
Mihat Doğan: Ölen masum insanlara sevinenler, gayr-ı müslim bir insanın cenazesi geçince saygıdan ayağa kalkan bir peygamberin ümmeti olamaz.
Burcu Güneş: Allah bizi bize düşüren zihniyetten, tüm dünyadaki masum çocukları, insanları katleden ve kan döken bu şeytanlardan korusun.
Yeşim Salkım: Terör, bumerang gibidir maalesef. Bir zaman bizim ülkemizde katledilen masum canlar, şimdi dünyanın her yerinde.
Deniz Akkaya: Bağdat, Şam, Brüksel, Paris, İstanbul, Medine, Nice... Hepimiz beraber ölüyoruz. Öldüren aynı, ölenler aynı.