Cansu'ya kurşun

17 yaşındaki Cansu, erkek arkadaşını terk etti. Ayrılığı hazmedemeyen Mehmet K. ise genç kızı sokak ortasında katletti. Tutuklanan katil zanlısı tam bir suç makinesiydi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2017 Güncelleme 10 Şubat 2017, 00:00
Cansu’ya kurşun

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kahreden haber, bu kez İstanbul'dan geldi. Bağcılar'daki bir kafede çalışan 17 yaşındaki Cansu Ç., bir süre önce erkek arkadaşı Mehmet K.'yi (18) terk etti. Mehmet K. ise ayrılığı hazmedemedi. Eski sevgilisi tarafından ölümle tehdit edilen Cansu, önceki sabah çalıştığı kafeye gitti. Genç kız daha sonra işyerinin fırınına gidip kahvaltı ürünlerini yerleştirdiği börek aracıyla tekrar iş yerine geçmek istedi. Cansu Ç.'yi çalıştığı iş yerinin çevresinde bekleyen Mehmet K. ise börek aracı ile sokakta ilerleyen Cansu Ç.'yi takip etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Cansu Ç., kendisini takip eden Mehmet K.'nin elinde silah olduğunu görünce kaçmak istedi. Öfkeli genç, bir çarşafa sardığı pompalı tüfekle genç kıza arkasından peş peşe ateş etti. Kanlar içinde kalan Cansu, kaldırıldığı hastanede can verdi. Cinayetin ardından kaçan ve kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısı Mehmet K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mehmet K.'nin uyuşturucu madde kullanma, yağma ve hırsızlık suçlarından çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi.




Cansu Ç'yi, sokak ortasında öldüren Mehmet K., çıkarıldığı mahkemece tutukland