Mucizeye gebe

Valentina Simeonova’ya ülkesi Bulgaristan’da ‘anne olamazsın’ dediler. Umudunu yitirmeyen genç kadın kendisini Türk doktorlarına emanet etti. Şimdi 2 aylık hamile...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2016 Güncelleme 15 Mayıs 2016, 00:00
Mucizeye gebe

İÇİNDEKİLER

Türk doktorları bir mucizeye daha imza attı. Bulgar Valentina Simeonova rutin bir kontrol için gittiği hastanede yumurtalık kanseri olduğunu öğrendi. Bulgaristan'da 2 doktora giden bir çocuk annesi Simeonova'ya bir daha hamile kalamayacağı söylendi. Umutsuzluğa kapılmayan genç kadın daha önce Türkiye'de ameliyat olan bir yakınının tavsiyesi üzerine ülkemize geldi. Anadolu Sağlık Merkezi Kadın-Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Fatih Güçer'e gelen ve ameliyat olan Simeonova, şu anda 2 aylık hamile.

'HAYALİME KAVUŞTUM'
Büyük bir sevinç yaşayan Simeonova "Kontrollerim sırasında sol yumurtalıkta bir kitlenin olduğu fark edildi. Bir daha hamile kalamayacağım söylendi. Annemin arkadaşının kızı daha önce Türkiye'de ameliyat olmuş. Araştırmalarımız sonucunda buraya gelmeye karar verdim. Ameliyat oldum ve çok başarılı geçti. Doç. Dr. Fatih Güçer sayesinde hamile kaldım. Üstelik herhangi bir tüp bebek tedavisi de görmedim. Şu an 7 haftalık hamileyim ve çok mutluyum" diye konuştu.