Dualar Hamza için

Dünyanın en başarılı motosikletçilerinden Kenan Sofuoğlu'nun 2 aylık bebeği, geçen ay beyin kanaması geçirdi. Sofuoğlu, tedavi gören oğlu Hamza için sosyal paylaşım sitesinden dua istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2015 Güncelleme 29 Haziran 2015, 00:00
Dualar Hamza için

İÇİNDEKİLER

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu 2 aylık oğlu Hamza geçen ay Antalya'da beyin kanaması geçirdi! Minik bebek hemen ambulanlasla İstanbul'a götürüldü. Acılı baba Sofuoğlu, ise şunları söylemişti: "Çocuğun beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Ambulans uçakla İstanbul'a naklettiler. Oğlumun Alanya'dan İstanbul'a sevkinde başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere devletin üst kademesi yakından ilgilendi"

'UMUTLA BEKLİ YORUZ'
Minik Hamza, İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat edildi. Başarılı motosikletçi Sofuoğlu, halen tedavisi süren oğlunun ellerini öperken çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, tekrardan dua istedi. Sofuoğlu mesajında, "Hamza'nın son durumunda çok şükür kötüye gidiş yok fakat umutla beklediğimiz solunumu hala yok ve uyanamıyor dualarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Sofuoğlu'nun yaşadığı üzüntüler ise bir hayli fazla. 1999 Gölcük depreminde enkazdan sağ çıkmayı başaran Sofuoğlu'nun büyük ağabeyi Bahattin, 2002'de otomobil kazasında can verdi. Diğer ağabeyi Sinan'ı ise 2008 yılında pistlerde kaybetti. Sofuoğlu, bir yarış dönüşü babaannesi Gülizar Sofuoğlu'nu kaybetti. Geçen yıl da babası hayata gözlerini yumdu.