Ölüm yarısı

Hız tutkunu 2 genç, otomobilleriyle yarışmaya başladı. Biri, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptı. Araç ikiye bölünürken, sürücü ağır yaralandı. Yanındaki arkadaşı öldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2015 Güncelleme 03 Nisan 2015, 00:00
Ölüm yarısı

İÇİNDEKİLER

Adana Çukurova'da hız tutkunu olan ve sık sık yarışlara katılan 25 yaşındaki Ahmet Börk yanına arkadaşı Yaşar Erkam Yaldız'ı (25) alarak aracıyla Turgut Özal Bulvarı'na çıktı. Bir süre gittikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden genç adam, önce yarış yaptığı Ercan Bülbül kullandığı otomobile, ardından refüje çıkarak palmiye ağacına çarptı. Ağacı devirden araç ikiye bölünürken, ön tarafı da hurdaya döndü.

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Otomobilde bulunan Yaşar Erkam Yaldız olay yerinde feci şekilde can verdi. Ağır yaralanan sürücü Ahmet Börk ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Börk'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Diğer otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Yaldız'ın cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Bir süre sonra ise olay yerine koşarak giden talihsiz gencin annesi ve kız kardeşleri sinir krizleri geçirip, gözyaşı döktü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.