"Bu insanlık dışı bir eylem"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen patlamayla ilgili ''Bu insanlık dışı eylemler, asla amacına ulaşamayacak ve ülkemizin birlik beraberliğine gölge düşüremeyecektir'' ifadesini kullandı.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 25 Mayıs 2012, 19:25
Bu insanlık dışı bir eylem

İÇİNDEKİLER

Akdağ, bakanlığın internet sitesinde yer verilen mesajında, ''melun'' saldırının herkesi üzdüğünü kaydetti.
''Ülkemizin güvenliği için hayatı pahasına görev yapan emniyet güçlerimize yönelik hain saldırıyı şiddetle kınıyorum'' ifadesini kullanan Akdağ, mesajında şunları kaydetti:

''Bu insanlık dışı eylemler, asla amacına ulaşamayacak ve ülkemizin birlik beraberliğine gölge düşüremeyecektir. Bu terör saldırılarında, terör örgütü kadar ona destek veren kurum ve kişilerin de sorumluluğu bulunmaktadır. Sağduyu ve metanetini koruyan yüce milletimizin sabrını zorlamayı amaçlayan terör örgütünün, masum insanları hedef almasına sessiz kalmak, apaçık suç ortaklığıdır. Hiçbir sonuç getirmeyeceğine herkesin inandığı bu şiddet ve terör eylemlerine karşı güvenlik güçlerimize her türlü desteği vermek hepimizin en önemli görevidir.

Şehit polisimiz Ahmet Gebel'e Allah'tan rahmet, ailesine ve emniyet camiamıza sabır ve baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.''