İsyankör!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2011 Güncelleme 28 Ocak 2011, 15:30
İsyankör!

İÇİNDEKİLER

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde 8 hastayı 'testi gibi dizip' katarakt ameliyatı yapan doktor Gökhan Kerci'nin tutuklanmaması gözlerini kaybedenleri kızdırdı. Tedavisine Dokuz Eylül Üniversitesi'nde devam eden 70 yaşındaki Mehmet Hasdemir, "Ancak '8 kişinin gözlerini alan doktor hapishaneye girmiştir' diye bir haber duyarsam rahatlarım. O sallana sallana geziyor, biz de burada gözümüzü ovalaya ovalaya döşekte yatıyoruz'' diye konuştu.

CEZAYI BİZ ÇEKİYORUZ
Hastalardan 71 yaşındaki Ramazan Avşar da, kendilerini ilk gün Sağlık İl Müdürü'nün ziyaret ettiğini, o günden sonra kimsenin ilgilenmediğini söyledi. Işığa bile bakamadığını belirten yaşlı adam, şöyle konuştu: "Hastaneye sağlam gitmiştik, böyle çıktık. Burada ne kadar kalacağımız da belli değil. Suçlu insanlar dışarıda geziyor, biz burada cezamızı çekiyoruz. Doktor cezalandırılsın ki biz de mükafatımızı alalım.''

'KASAP DOKTOR' TUTUKLANSIN
Gözünü kaybeden Mehmet Hasdemir (solda) ve Ramazan Avşar, görevden alınan ve hakkında soruşturma başlatılan Opr. Dr. Gökhan Kerci'nin tutuklanmasını istiyor.