Sektörlerinde öncü olan kadınlar başarı sırlarını anlattı

Sektörlerinde büyük başarılara imza atarak, öncü olan kadınlar; başarı sırlarını anlattı, gençlere yol gösterici tavsiyelerde bulundu. İşte başarının tüm sırları...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2022 Güncelleme 08 Mart 2022, 06:58
Sektörlerinde öncü olan kadınlar başarı sırlarını anlattı

İÇİNDEKİLER

Sektörlerinde öncü olan kadınlar; başarı sırlarını anlattı, gençlere yol gösterici tavsiyelerde bulundu.



CESUR OLUN
Teksan Jeneratör'ün Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer, "Yeterli bilgi ve donanıma, cesarete sahipseniz başarılı olmanızın önünde hiçbir engel duramaz" diye konuştu.



ZORU DENEYİN
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Kaptanı Başak Gündoğdu, şöyle seslendi: "Zorlu yollardan geçmeden başarı gelmiyor. Önyargıları dinlemeyin."



KRİZİ ÖĞRENİN
Türkiye'nin ilk karbon nötr restoran grubunun ortağı olan Kıvılcım Kocabıyık, "Krizlerle başa çıkabilmenin en iyi yolu, o krizi öğrenmek ve onunla mücadele etmek" dedi.



KENDİNİZİ GELİŞTİRİN
Eşi Fatih Özmen ile birlikte Sierra Nevada Corporation'un sahibi olan Eren Özmen, uzay alanında çalışan kadın sayısının çok az olduğunu belirterek, gençlere "Çalıştığınız alanda sürekli kendinizi geliştirin" çağrısı yaptı.



İMKANSIZI HEDEFLEYİN
ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi Pınar Abay, "Zorlukları aşmak, imkansızı denemek, konfor alanından çıkmak, zorluklardan fırsatlar yaratmak başarı için önemli. Mutlaka teknoloji konusunda yetkinlik kazanın" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN