Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen'den mutlu aile pozu... Anne ve babalarıyla...

Kuruluş Osman dizisine hazırlanan Burak Özçivit, yoğun tempoya rağmen ailesini ihmal etmedi. Özçivit'le eşi Fahriye Evcen, önceki gün evlerinde ailelerini ağırladı. O anların fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı. İşte o fotoğraf ve 14 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2019 Güncelleme 14 Ekim 2019, 08:00
Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen’den mutlu aile pozu... Anne ve babalarıyla...

İÇİNDEKİLER


AİLELER BULUŞTU
Kuruluş Osman dizisine hazırlanan Burak Özçivit, yoğun tempoya rağmen ailesini ihmal etmedi. Özçivit'le eşi Fahriye Evcen, önceki gün evlerinde ailelerini ağırladı.


EMİNA'DAN İTİRAF
İŞADAMI Sadettin Saran'la aşkı hakkında sessiz kalan Emina Jahovic, suskunluğunu Sırp basınına bozdu. Jahovic, önceki gün ülkesindeki bir dergiye şu sözleri sarf etti:

"Aşk, güzeldir ve dünyayı güzelleştirir." Emina, ayrıca "Yeni şarkım duygusal zarar görmüş bir kadını anlatıyor" dedi.


SAHNEDEN DESTEK
Önceki akşam hayranları ile Günay Restaurant'ta buluşan Seda Sayan'dan alkışlık hareket... Şarkılarıyla mest eden Sayan, Mehmetçiği unutmadı.
Sahne öncesi konser gelirini Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağışladığını açıklayan Sayan, sahneden de Mehmetçiğe destek mesajları gönderdi.


ÇAY GÜZELİ
Atv'deki "Sen Anlat Karadeniz" dizisinde Asiye'yi canlandıran Öykü Gürman, önceki gün çay tarlasında bu pozu verdi.


HAVYARSEVER
Seray Sever, güzelliği için kesenin ağzını açtı. Ünlü sunucu, önceki gün kilosu 5 bin euroluk havyarla yüzüne maske yaptırdı.


IRMAK'TAN KARA KAPAN
Yazar
ve oyuncu Sezgin Irmak, yeni kitabı "Kara Kapan"ı geçtiğimiz gün görücüye çıkardı.



Psikolojik gerilim türündeki kitap, akıcı üslubu ve matematik kurgusuyla dikkat çekiyor...


MÜZIK ŞÖLENİ
İstanbul,
önümüzdeki ay müziğe doyacak. 4-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşek fizy İstanbul Müzik Haftası'nda eğlenceli anlar yaşanacak.



Festivalde Kenan Doğulu, Teoman, Ceza, Kalben ve Norm Ender gibi isimler hayranlarıyla buluşacak...


BİR BAŞKA ZEHRA
Eski eşler Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, önceki akşam modacı Gülnur Güneş'in Four Seasons Hotel'deki kına gecesine katıldı. Spor ve diyet sayesinde forma giren 21 yaşındaki Zehra, güzelliğiyle büyüledi.


TATLI ALIŞVERİŞ
Canan Ergüder ve Kenan Ece
çifti, önceki gün Nişantaşı City's'deydi. Ellerinde çikolata çantalarıyla dikkat çeken ikili, Kenan Ece'nin babası Murat Ece'nin AVM'de açtığı çikolata standından dostları için alışveriş yaptı.


DOĞAYLA İÇ İÇE
Gezginci çift Şebnem-Celal Çapa'nın Avusturya tatili görenleri kıskandırıyor. Sosyetik çift, önceki gün Halstatt bölgesinde doğayla iç içeydi.



MUTFAĞIN YILDIZLARI
Ünlü şef Mustafa Baylan, meslektaşlarını Etiler'deki Cheffood'ta misafir ediyor. Baylan'ın bu ayki konuğu ise Sicilya'da mutfak eğitimi alan usta şef Murat Taşdemir. İkili, özel menüleriyle misafirlerine lezzet turu yaşatacak.


İSTANBUL KAÇAMAĞI
Eski
Fenerbahçeli Miroslav Stoch, İstanbul'dan kopamadı. Slovak futbolcu, önceki gün eşi ve çocuğuyla birlikte İstinyePark'ta objektife böyle takıldı.


NEFİS TATİL
Her fırsatta soluğu Göcek'te alan Nefise Karatay, geçtiğimiz hafta sonu da kural bozmadı. Güzel sunucu, eşi Yusuf Day ve kızı Maya ile Ege'de keyif çattı. Karatay, denizdeki bu pozuna "Yaz bitmiş miydi?" notu düşüp imrendirdi.


PANİK ÖYKÜSÜ
Bir
süredir ortalarda görünmeyen Öykü Çelik, önceki akşam Arnavutköy'deydi. Pablo Kafe çıkışı görüntülenen oyuncu, yanındaki erkek arkadaşı sorulduğunda panikleyip adımlarını hızlandırdı.


Çelik, kaçarken erkek arkadaşı da ona böyle bakakaldı.

Doğan SAVAŞ


GÜLE GÜLE WESLEY
Galatasaray'ın
eski yıldızı Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe Cabau, gemileri yaktı. Mart'ta ayrılık kararı alan Hollandalı oyuncu, önceki gün alyansını çıkardı. Ayrılık sonrası kariyerini ön plana alan yengenin şu sıralar ise Los Angeles'ta Hollywood'un kapısını aralamaya çalıştığı öğrenildi. Sneijder, "Her şeyi berbat ettim" diyerek ayrılıkta suçlu olduğunu itiraf etmişti.


AİLENİN YENİ ÜYESİ ASLAN
Bu
sezon Galatasaray'a transfer olan Radamel Falcao, önceki gün ailesiyle sevimli bir köpeğe yuvasını açtı. Minik köpeği 4. çocukları olarak kabul eden yıldız futbolcuyla eşi yeni dostlarına "Aslan" adını verdi.


SONUNDA YÜZÜ GÜLDÜ
Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, önceki gün Arnavutköy'de taksi çilesi yaşadı. uzun süre taksi bekleyen genç kız, yaklaşık yarım saat sonra amacına ulaştı. Talu, boş taksinin gelmesiyle rahat bir nefes aldı.

Aydın HAMZA


HER ŞEY AŞKTAN
Güzel oyuncu Pelin Karahan'la eşi Bedri Güntay'ın aşkı ilk günkü gibi taze... Karahan'la 5 yıldır evli olan ve bu evlilikten iki oğlu bulunan Güntay, dün eşiyle baş başa verdiği pozu "Aşk" notuyla paylaştı.


GÜNEŞ BANYOSU
Oyuncu Burcu Binici,
önceki gün güneşli havayı görünce kendini dışarı attı. Açık havada yürüyüp bol bol oksijen depolayan Binici, güneş banyosu yaparak da D vitamini aldı.


DİREKSİYON HANDE'YE EMANET

AŞKLARI tam gaz süren Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, önceki akşam Arnavutköy Sur Balık'ta baş başa yemekteydi. Çıkışta keyifli oldukları gözlenen ikili, araçlarına yöneldi.

Güzel oyuncu, direksiyona geçerken ünlü popçu da yandaki koltuğa kuruldu. Aşkının şöforlüğünü yapan Erçel'in bu hali "Direksiyon, Hande'ye emanet" dedirtti.
Doğan SAVAŞ


KASILDI!
Spor
tutkunu Deniz Akkaya, önceki gün gittiği Kıbrıs'ta kas şov yaptı. Düzenli antrenman ve diyetle gençlere taş çıkaran 42 yaşındaki bir çocuk annesi eski manken, kaslı vücuduyla bu kareyi paylaşıp herkesi kıskandırdı.