Boğaz’ın efendisi

Anadolu Hisarı’ndan tekneye binen Siyah-Beyazlılar önce taraftarıyla birlikte Boğaz’da 3. yıldızın coşkusunu yaşadı... Ardından stat önündeki platformda kutlamalar tam gaz devam etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2017 Güncelleme 04 Haziran 2017, 00:15
Boğaz’ın efendisi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan ve 3. yıldızı takan Beşiktaş dün hem denizde hem de karada zaferini doyasıya kutladı.

BOĞAZ SİYAH-BEYAZ
Kartal, İstanbul Boğazı'ndaki kutlamalara Anadolu Hisarı'ndan başladı. Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan futbolcular, oradan Anadolu Hisarı'na geçtiler. Buradan özel olarak hazırlanan tekneye binen Siyah-Beyazlı kafileye taraftarlar da başka teknelerle eşlik etti. 3.yıldızı kutlayan Beşiktaş takımını takip eden taraftarlar meşaleler, bayraklar ve tezahüratlarla İstanbul Boğazı'nı adeta Siyah-Beyaza boyadı.

MÜTHİŞ BİR COŞKU
Boğazgeçerek Dolmabahçe'ye gelen Beşiktaş buradan üstü açık otobüs ile Vodafone Stadı'na geçti. Siyah-Beyazlılar 14.30'dan itibaren ise stadın denize bakan tarafındaki terasta hazırlanan platformdan taraftarları selamladı. Futbolcular, taraftarlarla karşılıklı tezahürat yapıp şarkılar söylediler. Platformda bulunan Fikret Orman ve Şenol Güneş de kutlamalara katıldı. Güneş "En Büyük Başkan Bizim Başkan" şeklinde bağırırken, Orman da karşılık vererek "Şenol Güneş" diye tezahürat yaptı.



TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜYÜZ
Beşiktaşlı oyuncular tekne turu sırasında büyük bir coşku yaşadı. Quaresma, "Türkiye'nin en büyüğü biziz" dedi. Gökhan Gönül ise, "Çok keyifliyim. Mükemmel bir görüntü var" diye konuştu. Kanadalı futbolcu Atiba da, "Bu kutlamanın dünyada eşi benzeri yok. Geçen sezon da aynı duyguları yaşamıştım" ifadesini kullandı.



TEKBİR GETİREN BA ÜÇLÜ ÇEKTİR
Beşiktaş'ın yıldız ismi Demba Ba eski açık tribünde hazırlanan platformda taraftarları selamladı. Tekbir getiren Ba taraftarlara üçlü çektirdi.