Diarra için Drogba devrede

Galatasaray’ın eski golcüsü Didier Drogba, eski takım arkadaşı Lassana Diarra’nın sarı-kırmızılı takıma gitmesini tavsiye etti. Yıldız futbolcu da Aslan’a yeşil ışık yaktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2016 Güncelleme 22 Ağustos 2016, 01:40
Diarra için Drogba devrede

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'de Sneijder ile forma giyen Lassana Diarra, Hollandalı yıldızla aynı dönemde Galatasaray'a transfer olan eski takım arkadaşı Drogba'yı aradı ve Galatasaray'a transferi için danıştı. Chelsea'de birlikte forma giydikleri dönemden bu yana dostlukları devam eden ikiliden Drogba'nın Diarra'ya sarı-kırmızılı külübe gitmesini tavsiye ettiği öğrenildi. Diarra'nın menajeri Farag Hatem, Fransız yıldızın eski kulübü Lokomotiv Moskova ile Rusya'da pazarlık halinde. Galatasaray 5 milyon Euro'luk tazminatı 3 eşit taksit halinde 3 yılda ödeme planını sundu, cevap bekliyor. Galatasaray Yönetimi'nin bu hafta Diarra'nın transferini bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fransız yıldızın da yakın çevresine İstanbul'a gideceğini söylediği öğrenildi.

ORTA SAHADA SELÇUK İNAN'IN YERİNE DIARRA ŞART
Sosyal medyadaki Galatasaray taraftarları, Lassana Diarra'nın takıma büyük bir güç katacağı görüşünde. Özellikle Selçuk İnan'ın orta sahada yalnız kaldığını belirten taraftarlar Diarra transferiyle şampiyonluğun 1 numaralı adayı olacaklarını söylediler. Aslan bu sezon Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci, Cavanda ve Josue transferleriyle büyük ses getirmişti.