FETÖ'cüler spordan ayıklanmalı

Mosturoğlu, “Biz devletimizin yanında tavır almış bir sivil toplum kuruluşuyuz. İllegal yapının uzantıları tek tek spordan temizlenmeli. Beklentimiz budur” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2016 Güncelleme 31 Temmuz 2016, 01:32
FETÖ’cüler spordan ayıklanmalı

İÇİNDEKİLER

3 temmuz sürecinden bu yana Fetulahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı mücadele eden Fenerbahçe, milli iradeye saldırı düzenleyen hainlerin spor dünyasından temizlenmesini istiyor. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "Gerçekten çok karanlık bir süreci çok kısa sürede milletimizin sağduyusuyla aştık. Türkiye uçurumun dibinden döndü. Biz kulüp olarak Cumhuriyetin bekası için devletimizin yanında tavır almış bir sivil toplum kuruluşuyuz" dedi.

G.SARAY'A GÖNDERME
'Üflemeyle bu ateş sönmez diyenler', Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet edenler, UEFA'da Fenerbahçe'yle bu dosya üzerinden hesaplaşanlar… Bilerek veya bilmeyerek. Defalarca uyarmamıza rağmen bu illegal yapının değirmenine su döktüler" diyerek Galatasaray'a göndermede bulunan Mosturoğlu, "Artık illegal yapının başyapıtını alkışlayanlar, övenler biraz daha yüzleri kızararak, önlerine bakarak geçmişte yaptıkları hataların hesabını vereceklerdir. Beklentim; spordaki illegal yapının uzantılarının tek tek tespit edilerek bu camianın içerisinden ayıklanması" diye konuştu.