Yengelerin twitter savaşı

Cumartesi gecesi twitter'da Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çeken diyaloglar yaşandı. Para verip takipçi artırmakla suçlanan Derya Balta, Ekin Yılmaz'ı hedef alarak "Futbolcu eşi olmak, seni vasıflı insan yapmaz" yorumunda bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2013 Güncelleme 11 Mart 2013, 01:51
Yengelerin twitter savaşı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de üst üste kaybedilen 5 puan nedeniyle çok sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray'da hiç beklenmedik bir kriz daha patlak verdi. Cumartesi gecesi, Aydın Yılmaz'ın eşi Ekin Yılmaz ve Hakan Balta'nın eşi Derya Balta twitter üzerinden tartışma yaşadı.

YOLANTHE ETKİSİ!
İddialara göre bazı yerli futbolcuların eşleri, sosyal medyada adeta bir fenomen haline Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'ya özendi. Hakan'nın eşi Derya'nın takipçi sayısının bir gecede 10 bin artmasının ardından da ortalık karıştı.

DÜN 3 BİN, BUGÜN 13 BİN!
Aydın'ın eşi Ekin, isim vermeden Derya Balta'yı parayla takipçi almakla suçladı ve "Bir insan neden parayla takipçi satın alır?:) Mesela dün 3 bin bugün 13 bin. Farkedilmiyor sanıyorlar herhalde:)" diye tweet attı. Derya Balta ile kendi hakkındaki suçlamaları reddetti ve "Yazık bazıları beni kovalıyor" yazdı.

EKİN GERİ ADIM ATTI AMA...
Derya Balta bununla yetinmedi ve "Futbolcu eşi olmak seni vasıflı bir insan yapmaz. Bana düşen sadece eşimi en iyi şekilde temsil etmek" ifadesini kullandı. Tepki çeken diyalogların ardından Ekin Yılmaz ortamı yumuşatacak tweetler attı. Parayla takipçi satın alma konusundaki tweetini silen Ekin Yılmaz "Benim kimseyle kişisel problemim yok" diye tweet attı. Bu gerginliğin Aydın ve Hakan'ı nasıl etkileyeceği soru işareti.

OLAY TWEETİ HEMEN SİLDİ
Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan Aydın Yılmaz'ın eşi Ekin cumartesi gecesi, "Bir insan neden parayla takipçi satın alır" diyerek Hakan Balta'nın eşini Derya Balta'yı hedef almıştı. Ekin Yılmaz gelen tepkiler üzerine bu tweetini hemen sildi.

HAKAN-DERYA BALTA ÇiFTi TEPKİYE ŞAŞIRDI
G.Saraylı Hakan Balta ve eşi Derya hanım, Aydın Yılmaz ve eşinin göstermiş olduğu büyük tepkiye bir hayli şaşırdı. Balta çifti, takipçilerin artmasından dolayı neden rahatsızlık duyulduğunu da anlamadıklarını belirtti.