Koca'man jest

Nick Cannon, geçen ay ikiz bebek sahibi olan Mariah Carey için kesenin ağzını açtı. Cannon, eşine 2 milyon dolara özel bir ada satın aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2011 Güncelleme 29 Mayıs 2011, 00:00
Koca’man jest

İÇİNDEKİLER

Hollywood'un en gözde çiftlerinden Mariah Carey ile Nick Cannon, yine bir zenginlik haberiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz ay ikiz bebeklerini kucağına alan seksi yıldız için eşi kesenin ağzını açtı. Uzun süredir baba olmanın hayalini kuran Nick Cannon, kendisine ikiz bebek veren Mariah Carey için dudak uçuklatan bir armağan buldu. Cannon, seksi yıldıza tatil cenneti Bahamalar'da bulunan Little Hog Cay adlı özel bir adayı satın aldı.

SADECE VİLLA VAR
Fiyatı 2 milyon dolar olan adanın içerisinde; bir villadan başka bir şey yok... Kendisine ait bir marinası bulunan ada; Bahamalar'ın tam ortasında bulunuyor. Bu adanın Mariah Carey ve Nick Cannon'dan önceki sahibi ise ABD'li bir işadamı.

GÖRGÜSÜZLÜK YORUMU!
Ünlü çiftin lükse olan tutkusunu haber yapan ABD basını, eşinin kendisine aldığı armağını açıklayan Mariah Carey için "görgüsüz" yorumlarında bulundu.

Seksi yıldız, bundan önce de daha karnındaki ikizleri için yaptığı milyonlarca dolarlık masrafı basınla paylaşarak, herkesin alay konusu olmuştu.