Doktor bu ne?

Yoğun bakımdan çıkarak herkesi sevindiren İbrahim Tatlıses'le ilk röportajı Acıbadem Hastanesi yaptı. Tatlıses'i reklam aracı olarak kullanan hastane yetkilileri gazeteciliğe soyunarak tepki çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2011 Güncelleme 29 Mart 2011, 09:19
Doktor bu ne?

İÇİNDEKİLER

BİR İLKE İMZA ATTILAR
İstanbul'un göbeğinde suikaste uğrayan İbrahim Tatlıses, ölüme çalım attı. Kafasından yaralanan İmparator, tam 2 hafta sonra yoğun bakımdan çıktı. Tatlıses'le ilgili sevindirici haber ise dün tedavi gördüğü özel hastaneden geldi. Ancak Maslak Acıbadem Hastanesi, ünlü sanatçıyla ilgili müjdeyi "gazetecilik edasında" verdi.

GAZETECİLİK MERAKI
Yoğun bakımdan çıkan Tatlıses'le "ilk röportajı", Acıbadem Kurumsal İletişim bölümü yetkilileri yaptı. Yorgun olan sanatçıya sorular yönelten hastane yetkilileri, "yılın röportajını" da büyük bir gururla bütün basına dağıttı.

'SÜPERİM SÜPER'
Kendisini nasıl hissettiği sorusunu "Süperim, süper!" diye yanıtlayan Tatlıses ise "Sevenlerimin duasını bekliyorum. Sevenlerime kalbi duygularımı gönderiyorum" dedi.

TIBBEN ŞARKI SÖYLER
Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İlhan Elmacı, "Herkesin merak ettiği sanatçının tekrar şarkı söyleyip söyleyemeyeceğidir. Şarkı söylemesine, tıbbi olarak bir engel bulunmadığını düşünüyoruz" dedi.

REHABİLİTASYON 6 AY SÜREBİLİR
İbrahim Tatlıses'in doktorları, türkücünün sağ tarafını kullanabildiğini, hafızasıyla ilgili bir sorunu bulunmadığını, sol tarafındaki felcin de düzelme eğiliminde olduğunu bildirdi.

Doktorlar, Tatlıses'in henüz ayağa kalkacak durumda olmadığını belirtirken rehabilitasyon sürecinin 6 ay kadar devam edebileceğini açıkladı.

İbo'nun yemek yiyebildiği, konuşabildiği, ve sağ tarafını kullanabildiği belirtildi.